Google Advertising Professional minősítés

Ez a bejegyzés azon kivételes alkalmak egyike (talán az első ilyen), amikor nem lesz szó semmilyen tippről, tanácsról vagy tanulságos megoldásról, hanem egyszerűen csak megosztom az olvasókkal az örömöm. :)

Tudatom tehát kedves olvasóimmal és ügyfeleimmel, hogy a napokban kaptam meg a Google-től a “hirdetési szakértő” minősítést. Ez azt jelenti, hogy a Google maga (!) igazolja, hogy az általa felállított elvárásoknak megfelelő színvonalon végzem a keresőmarketing munkát a Google Ads rendszerben. (A minősítés logóját kitettem jobbra az oszlop aljára.) Ha nem látszik a Google hivatalos adatlapja – mert a megtekintéshez be kell jelentkezni azt hiszem -, akkor itt van képként lementve.

Az ügyfelek szemszögéből ez biztosíték arra, hogy megfelelő tapasztalattal a hátam mögött, a rendszer és a keresőmarketing kellő ismeretében kezelem a hirdetéseiket. Azért különösen értékes nekem ez a “cím”, mert tudomásom szerint Magyarországon velem együtt is jóval 10 alatt van az ilyen képesítéssel rendelkezők száma.

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

3 ok, amiért nem egyeznek az Analytics és AdWords konverziós mérőszámaid

3 ok, amiért nem egyeznek az Analytics és AdWords konverziós mérőszámaid

Naponta felmerülő kérdés, hogy miért nem ugyanazt méri konverziók (konverzió = vásárlás, hírlevél feliratkozás, ajánlatkérés, stb.) tekintetében az Adwords és az Analytics. Jogosan felmerülő kérdés, hiszen mindkettő Google termék, ráadásul a fiókok összekapcsolásával még szorosabb együttműködés feltételezhető a két rendszer között. Ennek ellenére jelentős eltérések lehetnek az eredményekben, és ez...

Elolvasom
Hogyan értékesíthető egy bonyolultabb termék vagy szolgáltatás?

Hogyan értékesíthető egy bonyolultabb termék vagy szolgáltatás?

Múlt heti, lead generálásról szóló bemelegítő írásomban megkapargattam a bonyolultabb értékesítési folyamatok “marketingelésének” felszínét. Remélem sikerült rávilágítanom arra, hogy ezekben az esetekben nem érdemes erőltetni az azonnali eredményeket, tehát nem jó az, ha pl. egy Adwords kampány közvetlen célja egyből egy autó megrendelése. Ennél trükkösebb módszerekkel kell ilyen esetekben operálni....

Elolvasom
Témafelvetés: mikor érdemes hírlevelet (direkt marketing e-mailt) küldeni?

Témafelvetés: mikor érdemes hírlevelet (direkt marketing e-mailt) küldeni?

Képzelje el, hogy tud a belvárosban egy olyan “menekülő útvonalat”, ami a legnagyobb dugóban is viszonylag jó tempóban járható. A legjobb sofőrök pontosan ismerik ezt az utat, és így előnyösebb helyzetben vannak a forgalmi csúcsidők idején. Igenám, de az idő előrehaladtával egyre többen kezdik megismerni ezt az alternetív megoldást, így...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob