Online marketinged 5 kritikusan fontos pillére

Lehet, most is épp online marketinged egy részterületén dolgozol, hogy eredményesebb legyen vállalkozásod, céged. Viszont van ezzel egy probléma. Csak a részfolyamatokra koncentrálsz, és nem látod egészében működésüket. Az nem a Te hibád, hogy még nem látod az összképet, de az már igen, ha nem teszel ellene valamit.

Meghatároztuk számodra azt az 5 alappillért online marketingedben, melynek működését folyamatában kell látnod. Legalább az első lépést tedd meg a változás irányába és nézd meg ezt a videót.

Erre a linkre kattintva fel tudsz iratkozni másik 3 szakmai videónkra, melyet azonnal elküldünk neked emailben. A 3 másik videóban részletesebben kifejtjük a meghatározott 5 pillér részleteit.


Amennyiben tetszett a bejegyzés vagy úgy gondolod, másoknak is hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = "köszönöm, ez tetszett, hasznos volt" :)

Tanulnál a vevőszerzésről?

Ha szeretnél többet tudni a témáról, ha szeretnéd megismerni részletesebben, hogy én (Gál Kristóf) és a Klikkmarketing milyen marketing stratégiákat használ akár a saját, akár az ügyfelek tekintetében, akkor rendeld meg a Látogatókból vevőt című könyvünket! Ez egy nyomtatott könyv, amiben több mint 100 oldalon, érthető nyelven, rengeteg illusztrációval és példával teletűzdelve írok a TNT stratégiáról!

További olvasásra ajánljuk:

Még nem szóltak hozzá ehhez a témához. Legyél te az első! :)


Szólj hozzá, kérdezz, reagálj te is:E-mail címed nem jelenik meg az oldalon!


Honlapod címe megjelenik az oldalon!


Mi Magyarország fővárosa? Ha tudod a választ, akkor nem vagy spam robot. :)