LÉPJ BE A BELSŐ KÖRBE MÉG MA!

A BELSŐ KÖR AMBÍCIÓZUS VÁLLALKOZÓKNAK ÉS MARKETINGESEKNEK VALÓ

akik tartani akarják a lépést az online marketingben és nagy sikereket akarnak elérni, bármi is álljon az útjukba. A Belső Kör olyan konkrét marketing megoldások megtanításával segít, amik tényleg működnek - nézd csak meg a mi vagy az ügyfeleink eredményeit!

CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

Találkozz, ötletelj és tanulj együtt más elszánt vállalkozókkal és marketingesekkel! Találd meg azt a szakértő iránymutatást, ami a vállalkozásodat a következő szintre emeli!

Profi marketing stratégia, és az eszközök (AdWords, Facebook, email marketing, stb.) profi használata nélkül már nem megy. A Belső Kör ebben segít! -- Gál Kristóf

LEGYÉL BELSŐ KÖR TAG!

EZEK MIND JÁRNAK A TAGOKNAK:

Csatlakozz most a Belső Körbe, és megkapsz mindent!

A Belső Kör tagjaként hozzáférhetsz az összes meglévő online tananyaghoz, és havonta kapod az újakat is. Kérdezhetsz és reagálhatsz a zárt Facebook csoportban, együtt nézheted az online közvetítéseket a többi taggal, és személyesen is tanulhatsz tőlünk az élő képzéseken. És még egy csomó dolog vár rád...

HOZZÁFÉRÉS AZ ONLINE TANANYAGOKHOZ Ezen a honlapon rengeteg tréning anyagot, cikket, videófelvételt és egyebeket helyeztünk el, és ezek körét hónapról-hónapra bővítjük.
HOZZÁFÉRÉS FACEBOOK CSOPORTHOZ Ez egy zárt csoport a Facebookon, ahová csak a Belső Kör tagok léphetnek be. Itt bátran kérdezhetsz, mert a kollégáink minden hétköznap ügyeletben vannak!
HAVI ONLINE KÖZVETÍTÉSEK Havonta egy Facebook élő adás keretében online jelentkezünk egy-egy érdekes marketing témában. Ezt minden Belső Kör tag élőben követheti, de vissza is lehet majd nézni.
RENDSZERES ÉLŐ KÉPZÉSEK 2-3 havonta tartunk egy valódi élő eseményt, ami egyben a Belső Kör személyes "találkozóhelye" is. Itt mindig egy fontos témát vesézünk ki, és a tagok kapcsolatot is építhetnek egymással.
MINDEN HÓNAPBAN ÚJ ANYAGOK A Belső Kör nem egy "kész" valami, hanem egy folyamatosan bővülő tudásbázis és egy klassz közösség.
EXKLUZIV AJÁNLATOK Vannak olyan ajánlataink, szolgáltatásaink, képzéseink, amik csak a Belső Kör tagjai számára elérhetőek. Ráadásul itt a partnereink olyan kedvezményes ajánlatait is bemutatjuk, amit máshol nem találsz meg.

KÉSZEN ÁLLSZ RÁ, HOGY A CÉGED ÁTLÉPJEN
A KÖVETKEZŐ SZINTRE?

>> BELÉPEK A BELSŐ KÖRBE! <<