Érdekelheti egy ismerősöd? Oszd meg a Facebookon!

Marketing gyakornoki pozíció

Várjuk a jelentkezőket marketing gyakornok programunkba!Akiket keresünk

Olyan marketing gyakornokok jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenék a gyakorlati idejüket fénymásolás, kávéfőzés vagy más "hasznos" dolog helyett tényleg értelmes feladatok elvégzésével, valamint:

  • Jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek.
  • Írásban és szóban is szívesen, könnyedén és jól kommunikálnak.
  • Beszélnek angolul, önállóan képesek feldolgozni angol nyelvű anyagokat.
  • Képesek és szeretnek önállóan dolgozni.
  • Szívesen dolgoznak keményen, bizonyítani akarnak.

Mit csinál (nálunk) egy marketing gyakornok?

Két fő területe van a marketing gyakornokok tevékenységének: az ügyfeleink számára végzendő munkák támogatása, illetve a saját marketingünkkel kapcsolatos feladatok ellátása. Előbbi főleg Google Adwords és Facebook hirdetések elemzését, elkészítését, illetve az ezzel kapcsolatos részfeladatokat jelent. Utóbbi kicsit komplexebb, itt már szóba jöhet blog bejegyzések előkészítése, kutatómunka, a Facebook oldalunkra történő tartalmak összeállítása, potenciális érdeklődők megkeresése (telefonon vagy e-mailben), stb.

Szóval nálunk olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amiknek van értelme, és tapasztalatra tehetsz szert általuk. Az alapos kiválasztáson túl az sem titok, hogy az igazán ügyes marketing gyakornokoknak állást is tudunk ajánlani.

Fontos infók a marketing gyakornok pozíció kapcsán

Napi 4-6-8 órás munkaidőt kérünk (preferáltan 6-8), legalább 8 héten át. Üdítőt, teát, kávét, vizet, csokit biztosítunk a munkatársaknak.Jelentkezz most marketing gyakornoknak!

A jelentkezés határideje: nincs határidő, folyamatosan a jelentkezés!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Érdekelheti egy ismerősöd? Oszd meg a Facebookon!