Bemutatkozás

A Klikkmarketing egy online marketing tanácsadó és kivitelező vállalkozás. Fontos, hogy nem csak beszélni (tanácsot adni) tudunk a különböző eszközök és megoldások felhasználási lehetőségeiről, de a segítségükkel fel is tudjuk építeni vagy meg tudjuk erősíteni szinte bármilyen cég profi online marketing gépezetét.

Több területen voltunk és vagyunk úttörők a hazai online marketingben: elsőként indítottunk Adwords blogot, Adwords online tanfolyamot, elsőként készítettünk Adwords és Google Analytics oktatóanyagot, az elsők között szereztük meg a különböző Google minősítéseket.

Olyan cégekkel dolgoztunk és dolgozunk együtt, mint a Manna Natúr Kozmetikumok, a Focus Medical lézerklinika, a Randstad Hungary, a D-Link Magyarország, a Penta Unió, az Iveco Levantex, a Kaáli Intézet, a Turbó Diéta, az RS Bútoráruház - és még több tucat kisebb-nagyobb cég.

A szakmai erősségeken túl: klassz csapat vagyunk, és jól érezzük magunkat munka közben, vagy ha úgy adódik - azon kívül is. :)

Miért dolgoznak velünk szívesen az ügyfeleink?

 • Szuper eredményeket érünk el. Számos olyan esetben is sikereket tudtunk elérni ügyfeleinkkel, ahol korábban más cégek nem tudtak semmilyen érdemi eredményt felmutatni.
 • Szinte minden iparágban otthonosan mozgunk. Az évek során olyan sok céggel és kihívással találkozunk, hogy majdnem biztos, hogy van már tapasztalunk konkrétan az Ön esetéhez hasonló korábbi feladatunk kapcsán.
 • Nem csak kalapácsunk van. Sok más cégtől eltérően szinte az összes technológiához értünk, így nem vagyunk rászorulva arra, hogy mindenképpen egy konkrét megoldást próbáljunk meg rásózni az ügyfelekre.
 • A területünk szakértői vagyunk. Nem csak a Google által kiadott szakmai minősítésekkel rendelkezünk, de találkozhatott már velünk a Figyelőben, a Népszabadságban, az Origo.hu-n, a Vállalkozás Online-on, az Fn.hu-n, és láthatott minket akár az Echo TV vállalkozóknak szóló műsorában, akár más online videós csatornákon.

A történetünk

A Klikkmarketing a Google által minősített,
kiemelt Adwords szakértő ügynökség.

A Klikkmarketing elődjét, a Primodesignt 2005 elején alapította Gál Kristóf (közgazdász, minősített kkv Adwords szakértő), aki azóta is a vállalkozás tulajdonosa és szakmai vezetője.

Az első időkben Kristóf az akkor még meglévő munkája mellett kezdte el letenni a későbbi Klikkmarketing alapjait, majd az állását feladva először otthonról dolgozott, az érdeklődőkkel és az ügyfelekkel pedig kávézókban konzultált. Végül igazi cégként, kollégákkal bővülve költözött a vállalkozás jelenlegi irodájába.

Az első év óta a Klikkmarketing 60-szorosára növelte az árbevételét máig is töretlen, jelentős átlagos növekedést produkálva. A Klikkmarketing a mai napig 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Értékeink és hitvallásunk

Egyértelműen látjuk, hogy a Klikkmarketing története néhány olyan alapelv alkalmazásáról szól, amit a kezdetek kezdete óta fontosnak tartunk:

 • Olyan tanácsokat adunk az ügyfeleinknek, amit a legjobb barátainknak is szívesen adnánk.
 • Minden ügyfelünk minden dolgát úgy kezeljük, mintha a sajátunk lenne.
 • Az ügyfeleknek minden körülmények között az igazat mondjuk, akkor is, ha ez olyan dolog, amit nem szívesen hallanak.
 • Megpróbáljuk ügyfeleinket hozzásegíteni ahhoz, hogy a saját piacuk legjobbjai legyenek, és csak olyanokkal dolgozunk együtt, akikben meg is van ez az ambíció.
 • Hiszünk abban, hogy a munka igenis lehet élvezhető.

Ha egyszer Ön is az ügyfelünk lesz, számíthat rá, hogy:

 • olyanokkal fog együtt dolgozni, akik meg akarják érteni a problémáját, és a lehető legjobb megoldást akarják nyújtani.
 • meglepően színvonalas ügyfélkezeléssel fog találkozni.
 • az online marketing beruházásai jelentős megtérülést fognak hozni.
 • mindig bizalmi légkörben érezheti magát.
 • rendszeresen fogunk Önnel kommunikálni annak érdekében, hogy a fentiek biztosan teljesüljenek.

...mi pedig arra számítunk, hogy Ön:

 • komolyan tenni akar azért, hogy a cége növekedni tudjon.
 • készen áll arra, hogy akár komolyabb változatásokat is véghez vigyen a cégében.
 • bármikor meg mer kérdezni bármit, függetlenül attól, hogy mennyire gondolja azt buta kérdésnek.
 • visszajelzést fog adni nekünk a munkánkról, legyen az jó vagy rossz.

Oké, miben tudunk Önnek segíteni?

Tanulmányok és egyéb letölthető anyagok

Rengeteg olyan hétköznapi nyelven írt anyagot talál a tudástárunkban, amik segítenek Önnek az online marketingben történő eligazodásban.

Ha szeretne körülnézni, kattintson ide: tudástár!

Dolgozzon velünk!

Ha szeretné, hogy személyesen foglalkozzunk a cége online marketingjével, akkor nézzen szét szolgáltatásaink között, és kérjen ajánlatot!

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!