10 év tudás és tapasztalat

Gál Kristóf több mint 10 éve foglalkozik Google AdWords hirdetésekkel, mialatt a Klikkmarketing többi kollégájával együtt összesen több mint 1 milliárd forintnyi AdWords hirdetési költség sorsáról döntöttek. Ez több ezer kampány, több tízezer hirdetés elkészítését és optimalizálását jelenti. A könyvvel ezt a hatalmas tapasztalatot tudod megszerezni és a saját vállalkozásod javára fordítani.

Ingyenes szállítás

Neked csak a könyv 3.990 Ft-os árát kell kifizetned, a szállításról mi gondoskodunk. Jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre, kizárólag a Magyar Posta házhozszállítási szolgáltatását használjuk.

Biztonságos kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját és költségét, sőt! Akár már ma, de legkésőbb a következő munkanapon reggel postázni tudjuk a könyvet, mivel azonnal látjuk a sikeres bankkártyás tranzakciót.

Gyors és biztonságos postázás

A könyvedet a lehető leghamarabb postázzuk (úgy a leggyorsabb, ha bankkártyával fizetsz), és a strapabíró, profi kartondoboznak köszönhetően biztosan nem fog megsérülni szállítás közben.

100%-os garanciát vállalunk

Ha nem tetszik a könyv, vagy nem olyan, amire számítottál, akkor küldd vissza 90 napon belül, és mi kérdés nélkül visszafizetjük neked az árát.

Kik vagyunk? | Adatvédelmi irányelveink | Kapcsolatfelvétel