Alapozó - 3 óra tömény AdWords

Nyerő stratégiák, a működés alapjai, hogyanok és miértek. Ha felkeltették az érdeklődésed az Adwordsben rejlő hatalmas lehetőségek, akkor ez az "alapozó" rendezvény neked szól!

Te is azzal a problémával küzdesz, hogy vezetőként vagy marketingesként szeretnéd felkutatni és alkalmazni a céged számára legjobb marketing lehetőségeket, de olyan sok az információ az interneten, hogy szinte lehetetlen kibogarászni a lényeget?

Folyton bombáznak a gyakorlatilag ismeretlen cégek, akikről úgy érzed, hogy nem látnak benned mást, csak egy új ügyfelet a sok közül, de nem szívesen osztanák meg veled a szükséges információkat?

Nézz bele egy korábbi AdWords alapozó felvételébe! (Hang is van!)

Szeretnéd tisztán látni az Adwords által kínált lehetőségeket, és jó lenne egy rendes partnert is találni, aki segít a tervezésben, a kivitelezésben, a mindennapos hirdetési ügyek elvégzésében?

Tapasztalatunk alapján nagyon sokan küzdenek ezekkel a problémákkal, ezért régóta kerestük a megfelelő megoldást arra, hogy a szükséges információk hiányával küzdő, amúgy is elfoglalt döntéshozók végre előre tudjanak lépni a Google hirdetések világában.

"A példák teljesen érthetőek voltak laikusként is. Jó, hogy külön részt szenteltek az előadásban a SEO és az Adwords közötti különbségre, és hogy ez a koncepció az egész előadáson átívelt, ezzel számomra egy csomó dolog érthetőbbé vált, meg jobban tudtam értelmezni az Adwordsöt online marketing kontextusban."

Mégis miről van szó?

Egy olyan 3 órás programról, ami után eloszlanak a korábbi kétségeid, és a megfelelő információk birtokában el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e foglalkoznia az Adwords hirdetésekkel, és ha igen, akkor hogyan vághatsz bele?

Mi ennek a rövid, de lényegretörő délelőttnek a célja?

 • A laikusok számára is érthetővé tenni a Google Adwords rendszer alapvető működését.
 • Rámutatni a rendszer azon tulajdonságaira, ami miatt ma verhetetlen eszköznek számít az online marketing eszközök között.
 • Bemutatni azt, hogy milyen cégeknek lehet igazi fejőstehén az Adwords, és kik azok, akiknek nehezebb dolguk szokott lenni.
 • Mutatni olyan eseteket, amikor cégek komoly sikereket értek már el az Adwords hirdetésekkel - hogy lásd, tényleg működik!
 • Megismertetni az Adwords használatának módjait: a házon belüli és a kiszervezett hirdetés különböző nézőpontjait.

Mi az, ami biztosan nem célja a rendezvénynek?

 • Ész nélkül rábeszélni mindenkit az Adwordsre.
 • Megtanítani az Adwords hirdetési rendszer használatát.
 • Rátukmálni a résztvevőkre a szolgáltatásainkat.

"Szakmailag rendkívül hasznos előadás volt, tökéletesen felépítve. Abszolút lehet rá építeni. A helyszín: szenzációs! :)"

Mikor érdemes eljönnöd?

Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki hallott már a Google Adwords hirdetési rendszerről, de igazából nem tudod, hogy pontosan mire jó, hogyan működik, és hogy érdemes-e komolyabban foglalkozni a témával. Akkor is profitálhatsz az előadásokból (és a beszélgetésekből), ha már hirdetsz vagy hirdetett a céged az Adwordsben, de úgy érzed, hogy "valami nem stimmel", nem elég jók az eredményeik, nem csináljátok elég jól.

Hol és mikor?

A konkrét helyszín a Kinnarps bemutatóterem egyik profi rendezvényterme, a XIII. kerületben a Váci úton. A rendezvény szándékosan viszonylag kis létszámú, hogy ne tömegben kelljen "dolgozni". Ez viszont azt is jelenti persze, hogy idejében kell jelentkezned, ha nem akarsz lemaradni!

Mi a program?

A 3 órás program úgy lett felépítve, hogy a a rendelkezésre álló idő alatt a legtöbb olyan dolgot el tudjuk mondani, ami még befogadható, és fontos - ezt az alapozó közel 3 éves "múltjából" adódóan mára tökélyre fejlesztettük. :) Nagyjából félidőben tartunk egy szünetet, ekkor lehet az üdítőkből, a kávéból fogyasztani, és szusszanni egyet.

Mennyibe kerül?

A Google AdWords alapozó árát úgy lőttük be, hogy az mindenki által elérhető legyen, aki tényleg szeretné kihasználni az AdWords hirdetésekben rejlő lehetőségeket. Ha valaki nem engedheti meg magának a szinte jelképes 6.900 Ft + ÁFÁ-s árat, az nem fog tudni költeni az AdWords kampányokra sem. Nem kell attól tartanod, hogy ez egy sales előadás lesz, ez egészen egyszerűen egy prémium színvonalú rendezvény, ami jelenleg tényleg csak néhány ezer forintba kerül.

Erre számíthatsz az AdWords alapozón:

 • naprakész, első kézből érkező információk AdWords témában
 • közvetlen légkör, kérdezési lehetőséggel
 • elvihető, hasznos, írásos összefoglaló az elhangzottakról
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • ellátás (kávé, üdítő)
 • jegyzeteléshez papír, toll

"Remek volt, érthető, hasznos! Gratulálok hozzá!"

A rendezvény célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb hasznos és értékes információra tehess szert, amivel előre tudod lendíteni a céged az AdWords segítségével.

Jelentkezz most erre a hiánypótló Adwords alapozóra!

A téma: A Google Adwords hirdetési lehetőségeket bemutató előadás, kérdezési lehetőséggel
Dátum: 2016. december 2., péntek
Időtartam: 09:00-12:00 között, 1 szünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 92., a Kinnarps ház egyik oktatóterme
Ár: 6.900 Ft + ÁFA

A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .