Már csak 4 hely van az AdWords workshopra!

Adwords fióképítés workshop - tervezzünk együtt kampányokat!

Ha mindenképp saját kezűleg szeretnéd kezelni az AdWords kampányaidat, de belátod, hogy konkrét, kézzel fogható segítség nélkül nagyon nehéz és kockázatos elkezdeni ezt, akkor megtaláltad a megoldást!

"Összességében is nagyon jó volt, de az még kicsit dobott rajta, hogy az ebéd és az étterem környezete is nagyon klassz volt, köszönöm :)"

Gál Ildikó, Guido Project Kft.

Megalkottunk egy olyan tematikát, amiben most igazán hiszünk: kis létszám mellett, egy nem előadás, hanem inkább az egyetemi szemináriumokéhoz hasonló felépítés, aminek keretében az oktatóval együtt, a közvetlen segítségnyújtása mellett lehet megoldani a feladatokat - ez esetben az AdWords fiók felépítésének lépéseit.

Konkrétabban:

 • hogyan hozz létre egy üres AdWords fiókot,
 • milyen kampányokra van szükséged és miért,
 • konkrétan milyen hirdetéscsoportok,
 • a csoportokba milyen kulcsszavak vagy egyéb célzások,
 • és hozzá pontosan milyen hirdetések kellenek, valamint
 • hogyan kell beállítani a technikai dolgokat (pl. konverziókövetés),
 • és az egyéb finomságokat (pl. licitálás).

Magyarul az egész napos program végén úgy mehetsz haza, hogy készen van az AdWords fiókod, és el tudsz kezdeni igazán eredményesen és költséghatékonyan hirdetni. A fiók további bővítését pedig a tanultak és a már beállított dolgok alapján könnyedén el tudod majd végezni önállóan is.

"Adtatok át infót a tapasztalataitokról, nem csak az Adwords kampányok felépítéséről."

Varga Róbert, Todibusz Kft.

Ezen a workshopon kevesebb, szinte minimális lesz az "előadás" jellegű rész, 90%-ban arról fog szólni a nap, hogy lépésről lépésre felépíted magadnak az AdWords fiókodat, és szükség esetén az oktató mindenben segít, meg tudja válaszolni bármilyen kérdésedet. Minimális nyitottság szükséges lehet azért, mert a kérdéseket közösen tudjuk hatékonyan megbeszélni, így minden résztvevő tanulni tud belőle.

Mire számíthatsz a workshopon?

Ez egy élő, személyes AdWords workshop, aminek célja, hogy a segítségünkkel ténylegesen fel tudd a nap végére építeni a saját AdWords fiókodat, amit azonnal el is tudsz kezdeni használni. Ha már van AdWords fiókod, akkor is azt javasoljuk, hogy teljesen tiszta lappal kezdj!

 • naprakész, első kézből érkező információk AdWords témában
 • kis csoportos, közvetlen légkör, közvetlen segítségnyújtással
 • 12 fős létszám limit, hogy mindenkire jusson idő
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • az esetleges jegyzeteléshez papír, toll

A tréning helyszínén WiFi internet elérés biztosított. Igazából "kötelező" a laptop használata, hiszen a workshop célja a "munka", azaz hogy élőben be tudd állítani a saját AdWords fiókodat.

"Nem volt ciki kérdezni, és a Klikkmarketing képviselői nagyon közvetlenek és emberiek voltak."

Szöllősi Adrienn, LBT Kft.

Milyen "előképzettség" szükséges?

Igazából semmilyen. Nem szükséges az sem, hogy rendelkezz AdWords fiókkal, de nem feltétlen hátrány, ha korábban láttál már kezelőfelületet. Mi mindenképpen azt fogjuk javasolni, hogy nyiss egy üres AdWords fiókot, hogy ne zavarjanak a munkában a már meglévő esetleges rossz beállítások.

A workshop menetrendje

A workshop 9:00-tól 16:00-ig tart, ebédszünettel és két kávészünettel (egy délelőtt, egy délután). A parkolás fizetős, de a környéken több lehetőség is van rá, amiről a résztvevőket részletesebben is tájékoztatni fogjuk.

A workshop közvetlen hangvételű, lehet kérdezni bátran. Ne egy "előadásra" számíts, ez tényleg egy gyakorlatias, jó hangulatú workshop. :)

A téma: Google Adwords fióképítő workshop
Szint: kezdő - azoknak ideális, akik még nem hirdetnek, vagy
csak nagyon alap szinten ismerik az AdWords rendszert
Dátum: a következő időpont: 2017. február 2., csütörtök
Időtartam: 9:00-16:00 között, 1 ebéd- és 2 kávészünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 110., a Klikkmarketing oktatóterme
Ellátás: - 2 kávészünet az árban (kávé, tea, üdítők)
- az ebéd önköltséges (a közelben számos étterem van)
- jegyzetfüzetet, tollat biztosítunk
Ár: 29.900 Ft + ÁFA
A jelentkezőket még számos fontos részletről tájékoztatni fogjuk, amiről esetleg ezen az oldalon nem írtunk (pl. parkolás, pontos megközelítés, üdítők fajtája, stb.).
A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .