Alapozó - 3 óra tömény Facebook

Mi az összefüggés, vagy éppen a különbség egy cég Facebook oldala, az azon megjelenő bejegyzések, és a hirdetések között? Stratégiák, taktikák, lehetőségek.

Manapság a csapból is a Facebook, illetve az abban rejlő hatalmas üzleti lehetőségek tárháza folyik. Egy vállalkozás számára látszólag elég legalább "valamit" csinálni a Facebookon , annak biztosan lesz valami eredménye, pedig a valóság teljesen mást mutat.

Az igazság az, hogy a Facebookon jelen lévő cégek 90%-a biztosan nem keres egy forintot sem ezzel, költsége viszont nem kevés van vele.

Szeretnéd tisztán látni a Facebook által kínált valódi lehetőségeket, illetve az azokban lévő valódi potenciált? Jó lenne egy rendes partnert is találni, aki segít a tervezésben, a kivitelezésben, a mindennapos ügyek elvégzésében?

Tapasztalatunk alapján nagyon sokan küzdenek ezekkel a problémákkal, ezért régóta kerestük a megfelelő megoldást arra, hogy a szükséges információk hiányával küzdő, amúgy is elfoglalt döntéshozók végre előre tudjanak lépni a Facebook marketing világában.

Mégis miről van szó?

Egy olyan 3 órás programról, ami után eloszlanak a korábbi kétségeid, és a megfelelő információk birtokában el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e foglalkoznod a Facebookal, mint marketing eszközzel, és ha igen, akkor pontosan mibe és hogyan vághatsz bele?

Mi ennek a rövid, de lényegretörő délelőttnek a célja?

 • A laikusok számára is érthetővé tenni a Facebook alapvető marketing lehetőséget, és az azokban lévő potenciált.
 • Rámutatni a Facebook azon tulajdonságaira, ami miatt sok cég számára klassz online marketing eszköz lehet.
 • Bemutatni azt, hogy milyen cégeknek lehet igazi fejőstehén a Facebook, és kik azok, akiknek nehezebb dolguk szokott lenni.
 • Mutatni olyan eseteket, amikor cégek komoly sikereket értek már el a Facebook segítségével - hogy lássa, tényleg működik!
 • Megismertetni a Facebook "kezelésének" módjait: a házon belüli és a kiszervezett kezelés nézőpontjait.

Mi az, ami biztosan nem célja a rendezvénynek?

 • Ész nélkül rábeszélni mindenkit a Facebook marketingre.
 • Megtanítani a Facebook hirdetések/oldalak használatát.
 • Rátukmálni a résztvevőkre a "facebookos" szolgáltatásainkat.

Mikor érdemes neked is eljönnöd?

Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki hallott már a Facebook marketingről, de igazából nem tudod, hogy pontosan mire jó, hogyan működik, és hogy érdemes-e komolyabban foglalkoznia a cégednek a témával. Akkor is profitálhatsz az előadásokból (és a beszélgetésekből), ha már aktívabban használja a céged a Facebookot, de úgy érzed, hogy "valami nem stimmel", nem elég jók az eredményeik, nem csináljátok elég jól.

Hol és mikor?

A konkrét helyszín a Kinnarps bemutatóterem egyik profi rendezvényterme, a XIII. kerületben a Váci úton. A rendezvény szándékosan viszonylag kis létszámú, hogy családias környezetben tudjunk "dolgozni". Ez viszont azt is jelenti persze, hogy idejében kell jelentkezned, ha nem akarsz lemaradni!

Mi a program?

A 3 órás programnak három fő téma köré épül, amiknek nincs túl éles határvonaluk: Facebook oldal, Facebook bejegyzések, és Facebook hirdetések. Félidőben tartunk egy kb. 15 perces szünetet. Szándékosan teljesen kötetlen hangvételűre terveztük ezt a programot, folyamatosan lehet közben kérdezni.

Mennyibe kerül?

A Facebook alapozó árát úgy lőttük be, hogy az mindenki által elérhető legyen, aki tényleg szeretné kihasználni a Facebook marketing lehetőségeit. Ha valaki nem engedheti meg magának a szinte jelképes 6.900 Ft + ÁFÁ-s részvételi díjat, az nem fog tudni költeni a Facebook kampányokra vagy a bejegyzések hirdetésére, ami nélkül lehetetlen érezhető eredményt elérni. Nem kell attól tartanod, hogy ez egy sales előadás lesz, ez egészen egyszerűen egy prémium színvonalú rendezvény, ami jelenleg tényleg kevesebb mint 10 ezer forintba kerül.

Erre számíthatsz a Facebook alapozón:

 • naprakész, első kézből érkező információk Facebook témában
 • kis csoportos, közvetlen légkör, kérdezési lehetőséggel
 • elvihető, hasznos, írásos összefoglaló az elhangzottakról
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • jegyzeteléshez papír, toll

A rendezvény célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb hasznos és értékes információra tehess szert, amivel előre tudod lendíteni a céged a Facebook segítségével.

Jelentkezz most erre a hiánypótló Facebook alapozóra!

A téma: A Facebook marketing lehetőségeit bemutató előadás
Dátum: 2016. december 2., péntek
Időtartam: 13:30-16:30 között, 1 szünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 92., a Kinnarps ház egyik oktatóterme
Ár: 6.900 Ft + ÁFA

A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .