A Facebook alapozó MEGSZŰNT. Helyette
hoztuk létre az átfogóbb Online Marketing Alapozót!

Alapozó - 3 óra tömény Facebook

Mi az összefüggés, vagy éppen a különbség egy cég Facebook oldala, az azon megjelenő bejegyzések, és a hirdetések között? Stratégiák, taktikák, lehetőségek.

Manapság a csapból is a Facebook, illetve az abban rejlő hatalmas üzleti lehetőségek tárháza folyik. Egy vállalkozás számára látszólag elég legalább "valamit" csinálni a Facebookon , annak biztosan lesz valami eredménye, pedig a valóság teljesen mást mutat.

Az igazság az, hogy a Facebookon jelen lévő cégek 90%-a biztosan nem keres egy forintot sem ezzel, költsége viszont nem kevés van vele.

Szeretnéd tisztán látni a Facebook által kínált valódi lehetőségeket, illetve az azokban lévő valódi potenciált? Jó lenne egy rendes partnert is találni, aki segít a tervezésben, a kivitelezésben, a mindennapos ügyek elvégzésében?

Tapasztalatunk alapján nagyon sokan küzdenek ezekkel a problémákkal, ezért régóta kerestük a megfelelő megoldást arra, hogy a szükséges információk hiányával küzdő, amúgy is elfoglalt döntéshozók végre előre tudjanak lépni a Facebook marketing világában.

Mégis miről van szó?

Egy olyan 3 órás programról, ami után eloszlanak a korábbi kétségeid, és a megfelelő információk birtokában el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e foglalkoznod a Facebookal, mint marketing eszközzel, és ha igen, akkor pontosan mibe és hogyan vághatsz bele?

Mi ennek a rövid, de lényegretörő délelőttnek a célja?

 • A laikusok számára is érthetővé tenni a Facebook alapvető marketing lehetőséget, és az azokban lévő potenciált.
 • Rámutatni a Facebook azon tulajdonságaira, ami miatt sok cég számára klassz online marketing eszköz lehet.
 • Bemutatni azt, hogy milyen cégeknek lehet igazi fejőstehén a Facebook, és kik azok, akiknek nehezebb dolguk szokott lenni.
 • Mutatni olyan eseteket, amikor cégek komoly sikereket értek már el a Facebook segítségével - hogy lássa, tényleg működik!
 • Megismertetni a Facebook "kezelésének" módjait: a házon belüli és a kiszervezett kezelés nézőpontjait.

Mi az, ami biztosan nem célja a rendezvénynek?

 • Ész nélkül rábeszélni mindenkit a Facebook marketingre.
 • Megtanítani a Facebook hirdetések/oldalak használatát.
 • Rátukmálni a résztvevőkre a "facebookos" szolgáltatásainkat.

Mikor érdemes neked is eljönnöd?

Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki hallott már a Facebook marketingről, de igazából nem tudod, hogy pontosan mire jó, hogyan működik, és hogy érdemes-e komolyabban foglalkoznia a cégednek a témával. Akkor is profitálhatsz az előadásokból (és a beszélgetésekből), ha már aktívabban használja a céged a Facebookot, de úgy érzed, hogy "valami nem stimmel", nem elég jók az eredményeik, nem csináljátok elég jól.

Hol és mikor?

A konkrét helyszín a Kinnarps bemutatóterem egyik profi rendezvényterme, a XIII. kerületben a Váci úton. A rendezvény szándékosan viszonylag kis létszámú, hogy családias környezetben tudjunk "dolgozni". Ez viszont azt is jelenti persze, hogy idejében kell jelentkezned, ha nem akarsz lemaradni!

Mi a program?

A 3 órás programnak három fő téma köré épül, amiknek nincs túl éles határvonaluk: Facebook oldal, Facebook bejegyzések, és Facebook hirdetések. Félidőben tartunk egy kb. 15 perces szünetet. Szándékosan teljesen kötetlen hangvételűre terveztük ezt a programot, folyamatosan lehet közben kérdezni.

Mennyibe kerül?

A Facebook alapozó árát úgy lőttük be, hogy az mindenki által elérhető legyen, aki tényleg szeretné kihasználni a Facebook marketing lehetőségeit. Ha valaki nem engedheti meg magának a szinte jelképes 4.950 Ft-os árat (3.900 Ft + ÁFA), az nem fog tudni költeni a Facebook kampányokra vagy a bejegyzések hirdetésére, ami nélkül lehetetlen érezhető eredményt elérni. Nem kell attól tartanod, hogy ez egy sales előadás lesz, ez egészen egyszerűen egy prémium színvonalú rendezvény, ami jelenleg tényleg kevesebb mint 5 ezer forintba kerül.

Erre számíthatsz a Facebook alapozón:

 • naprakész, első kézből érkező információk Facebook témában
 • kis csoportos, közvetlen légkör, kérdezési lehetőséggel
 • elvihető, hasznos, írásos összefoglaló az elhangzottakról
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • jegyzeteléshez papír, toll

A rendezvény célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb hasznos és értékes információra tehess szert, amivel előre tudod lendíteni a céged a Facebook segítségével.

Jelentkezz most erre a hiánypótló Facebook alapozóra!

A téma: A Facebook marketing lehetőségeit bemutató előadás
Dátum: 2016. március 2., szerda
Időtartam: 9:00-12:00 között, 1 szünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 92., a Kinnarps ház egyik oktatóterme
Ár: 4.950 Ft (3.900 Ft + ÁFA)
A Facebook alapozó teltházas, új időpont hamarosan!


A Facebook alapozó MEGSZŰNT. Helyette
hoztuk létre az átfogóbb Online Marketing Alapozót!

1

Részvételi információk

2016. március 2., szerda - TELTHÁZ!

2

Kapcsolattartási adatok

Olyan címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, hogy ne okozzon majd problémát a folyamatos kommunikáció! 
A zökkenőmentes munkához szükséges, hogy néha telefonon is tudjunk beszélni. 

3

Céges adatok

Mindenképpen valós számlázási nevet adj meg!A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .