Időpont: EZ A KÉPZÉS JELENLEG SZÜNETEL!

Helyszín: Kinnarps irodaház Jarl konferenciaterem (1133 Budapest, Váci út 92.)

Miről lesz szó?

1 Mi is a célunk a Facebook marketinggel?
Egyértelműnek tűnő a kérdés, de a tapasztalatunk alapján sokan nem a megfelelő célokat tűzik ki, és így eleve esélytelenként indulnak a "harcban"...
2 Mi az a 3 dolog, amival foglalkozni kell a Facebookon?
Három jól elkülönülő, de valahogyan mégis összefüggő területe van a Facebook marketingnek. A legjobbak mindhárommal foglalkoznak, de azért ki lehet jelölni prioritásokat is.
3 A posztok: mire használhatjuk őket, és hogyan?
Sokan "csak úgy" posztolnak a Facebookon. (Posztolás = bejegyzéseket rakunk ki a Facebook oldalunkra.) "Ma még nem raktam fel semmit, valamit jó lenne..." Ha éreztél már így, akkor tetszeni fog ez a rész!
4 Miért látják olyan kevesen az írásaidat a követők ("lájkolók") közül?
Egy jól érthető, logikus, és igazából igazságos algoritmus alapján dönti el a Facebook, hogy hányan és pontosan kik fogják látni, amiket felteszel a vállalkozásod Facebook oldalára.
5 Hogyan készíts olyan posztokat, amit többen látnak?
Azért van értelme ismerni a Facebook "gondolkodását", hogy a javadra tudd fordítani. Nem azt tanítjuk, hogy miként játszd ki a Facebookot, hanem hogy értsd meg a működését!
6 A Facebook hirdetések anatómiája
Milyen hirdetési módok, formátumok és beállítások vannak? Mit mire lehet optimálisan használni, és mik a tipikus buktatók, amit a legtöbben elkövetnek a beállításoknál?
7 Hogyan függenek össze a dolgok a Facebookon (is)?
Nagyon fontos, hogy átlásd, hogy mit miért csinálsz. El kell kerülnöd a "sziget marketing" effektust, hogy igazán ki tudd használni a marketingben rejlő lehetőségeket!

Ki lesz az oktató?

Gál Kristóf

A Klikkmarketing alapítója. 2005 óta foglalkozik marketinggel. Három online marketing szakkönyv szerzője, a Facebookot 8 éve használja üzleti célokra, és 4 éve már oktatja is a használatát. Bár nem Facebook téma, de Kristóf hivatalos Google tréner is egyben.

Miért érdemes még eljönnöd?

ÉRTHETŐSÉG

Biztos lehetsz benne, hogy mindent érteni fogsz, ami az alapozón elhangzik. Kristóf előadásai arról híresek, hogy azok is megértik végre a dolgokat, akik már több másik képzésen sem jártak sikerrel.

PÉLDÁK

Kristóf több száz Facebook projektet látott már saját szemmel, ezért hihetetlenül sok klassz példát és esetet tud felmutatni szinten bármilyen szituációban, aminek köze van a Facebookhoz.

SŰRŰSÉG

A tematikát úgy alakítottuk ki, hogy éppen elég információval gazdagodj a 3 óra alatt. Sokat akarunk neked tanítani, de nem túl sokat - mert az már inkább problémákat szokott okozni.

PONTOSSÁG

Kínosan ügyelünk rá, hogy mindig pontosan kezdünk, pontosan tartjuk a szüneteket, és pontos a befejezés is. Ha neked ez fontos, akkor ez végre egy olyan képzés, ahol tényleg figyelünk erre!

Jelentkezz a képzésre!

"Érthető volt annak is, aki teljesen kezdő. Egy szemléletmódot adott át, ami az alapja annak, hogy jól csináljuk a marketinget. Jó volt a légkör, a kérdésekre egyértelmű, pontos válaszokat kaptunk."

Varga Orsolya, Canem Contact Bt.

Kiknek érdemes eljönniük?

A Vállalkozóknak
Lehet, hogy magad szeretnéd kezelni a Facebook oldaladat és a kampányaidat, vagy el akarod dönteni, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, netán azt derítenéd ki, hogy jelenleg hogyan áll a helyzet (pl. a mostani hirdetéskezelő kolléga vagy partner milyen munkát végez). Mindhárom esetben tetszeni fog az alapozó!
B Marketinges döntéshozóknak
Ha a te feladatod, hogy eldöntsd, kell-e a cégnek hirdetnie a Facebookn, vagy neked kell ehhez partnert választanod, mindkét esetben segíteni fog az alapozó a továbblépéshez! Szerintünk ma már egy döntéshozónak is képben kell lennie annyira, hogy tudja mi-merre-mennyi a Facebookon.
C Marketingeseknek
Ha téged bíztak meg azzal, hogy kezeld a céged Facebook dolgait, vagy csak szeretnél ebben a témában is nagyobb rálátást, akkor máris jelentkezz az alapozóra! Sokat fogsz tanulni az alapozón, és utána jobban fogod látni, hogy merre érdemes továbblépned.

Mit érdemes még tudnod?

A Facebook alapozó egy jó hangulatú, 3 órás képzés, aminek az az egyértelmű célja, hogy megértsd a Facebook működését, és a sikerhez szükséges stratégiákat. Egyáltalán nem célunk, hogy rábeszéljünk bármire, de néhány percben be szoktuk mutatni, hogy milyen egyéb módokon tudunk segíteni a vállalkozásodnak Facebook vagy akár más kapcsolódó területeken.

A regisztrációnál kapsz egy kis csomagot, amiben van egy A4-es jegyzettömb, toll és egy füzet, amiben összefoglaltuk az alapozón elhangzott elméleti dolgok lényegét.

Az ellátás része a szünetekben a kávé és a frissítő. Egy vagy két szünetet tartunk (legtöbbször egyet), a résztvevők aktuális "formájától" függően (pl. látható fáradtság).

A Kinnarps nagy előadótermében állandó kb. 24 fokos hőmérsékletet és szellőzést állítunk be. A klíma működéséből eredően néhányan fázni szoktak, tehát ha te fázós vagy, akkor érdemes lehet hoznod egy pulcsit, kendőt, vagy valamit, amit fel tudsz venni szükség esetén.

Mennyibe kerül a Facebook alapozó?

Mennyit érne meg neked szerinted, hogy végre képbe kerülj a Facebook sikeres használatához szükséges stratégiákkal kapcsolatban? Mekkora növekedést jelentene a profitodban hosszabb távon, ha csak pár százalékkal javulnának a jelenlegi eredményeid, vagy ha már kezdetekkor megfelelő módon nyúlnál a témához, és megspórolhatnád a tanulópénzt?

Mindezek fényében, az átadott tudás minőségét és érthetőségét, a helyszínt, valamint az ellátás színvonalát tekintve szinte jelképesnek mondható a 6.900 Ft + ÁFÁ-s részvételi díj.

Egy fél-harmad tank benzin áráért képbe kerülsz egy olyan marketing témában, ami akár az egekbe is repítheti a vállalkozásodat. Őszintén azt gondoljuk, hogy ez egy elképesztően jó ár/érték arányú rendezvény!

Jelentkezz a képzésre!

"Ahhoz képest, hogy 'alapozó', nagyon tartalmas előadás volt és sok új információt hallottam, pedig már jó ideje foglalkozom Facebookkal. Tetszett, köszönöm!"

Székelyhidi Katalin, NkPharma Kft.

Képzés: Facebook alapozó 3 órában, laptop nem szükséges, jegyzeteléshez minden szükséges "alkatrészt" adunk

Időpont: 2017. január 18. (szerda) 13:30-16:30, egy kávészünettel

Helyszín: Kinnarps irodaház Jarl konferenciaterem (1133 Budapest, Váci út 92.)

EZ KÉPZÉSÜNK SZÜNETEL!

Kik vagyunk? | Adatvédelmi irányelveink | Kapcsolatfelvétel