Facebook fióképítés workshop - tervezzünk együtt posztokat és kampányokat!

Ha mindenképp saját kezűleg szeretnéd kezelni a Facebook kampányaidat, és magad írnád a bejegyzéseket a Facebook oldaladra, de belátod, hogy konkrét, kézzel fogható segítség nélkül nagyon nehéz és kockázatos elkezdeni ezt, akkor megtaláltad a megoldást!

"Az előadó, Keszeg Ádám rendkívül színvonalas előadást tartott és sok hasznos információval teli tudásanyagot adott át érthető, követhető, gyakorlatias stílusban. A felmerülő kérdéseket türelemmel fogadta, azokat készségesen megválaszolta. Csak gratulálni tudok a Klikkmarketing által szervezett workshop-okhoz és a jól megválasztott munkatársakhoz!"

Törőcsik Anita, Alba Nyomda Kft.

Megalkottunk egy olyan tematikát, amiben most igazán hiszünk: kis létszám mellett, egy nem előadás, hanem inkább az egyetemi szemináriumokéhoz hasonló felépítés, aminek keretében az oktatóval együtt, a közvetlen segítségnyújtása mellett lehet megoldani a feladatokat - ez esetben a Facebook fiók felépítésének lépéseit.

Konkrétabban:

 • hogyan hozz létre egy üres Facebook fiókot,
 • milyen kampányokra van szükséged és miért,
 • konkrétan milyen hirdetés sorozatok,
 • a sorozatokban milyen célzások,
 • és hozzá pontosan milyen hirdetések kellenek, valamint
 • hogyan kell beállítani a technikai dolgokat (pl. konverziókövetés),
 • és az egyéb finomságokat (pl. licitálás),
 • valamint mik a "posztolás" legjobb fogásai,
 • hogyan kell posztokat időzíteni,
 • azokat megírni, és így tovább.

"Nagyon tetszett a gyakorlatias jelleg és hogy személyre szabott tippeket kaphatott mindenki. Az oktató szakmailag megkérdojelezhetetlennek tunt."

Tóth-Gergely Nikolett, KTND Kft.

Magyarul az egész napos program végén úgy mehetsz haza, hogy készen van a Facebook fiókod, és el tudod kezdeni igazán eredményesen és költséghatékonyan hirdetni, valamint a követőiddel képes leszel hatásosan kommunikálni. A fiók további bővítését pedig a tanultak és a már beállított dolgok alapján könnyedén el tudod majd végezni önállóan is.

Ezen a workshopon kevesebb, szinte minimális lesz az "előadás" jellegű rész, 90%-ban arról fog szólni a nap, hogy lépésről lépésre felépíti magának a Facebook fiókját, és szükség esetén az oktató mindenben segít, meg tudja válaszolni bármilyen kérdését. Minimális nyitottság szükséges lehet azért, mert a kérdéseket közösen tudjuk hatékonyan megbeszélni, így minden résztvevő tanulni tud belőle.

Mire számíthatsz a workshopon?

Ez egy élő, személyes Facebook workshop, aminek célja, hogy a segítségünkkel ténylegesen fel tudd a nap végére építeni a saját Facebook fiókodat, amit azonnal el is tudsz kezdeni használni. Ha már van Facebook fiókod, akkor is azt javasoljuk, hogy teljesen tiszta lappal kezdj!

 • naprakész, első kézből érkező információk Facebook marketing témában
 • kis csoportos, közvetlen légkör, közvetlen segítségnyújtással
 • 12 fős létszám limit, hogy mindenkire jusson idő
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • az esetleges jegyzeteléshez papír, toll

"A tetszett: közvetlenség, workshop felépítése, az előadó jó és érthető kommunikációs készsége (ez akár alapelvárás is, de nagyon sok esetben hadaró, érthetetlen, lezavarós előadással találkozhatunk) kis létszám."

Kapus Mónika, Bajnok Motor Kft.

A tréning helyszínén WiFi internet elérés biztosított. Igazából "kötelező" a laptop használata, hiszen a workshop célja a "munka", azaz hogy élőben be tudd állítani a saját Facebook fiókodat.

Milyen "előképzettség" szükséges?

Igazából semmilyen. Nem szükséges az sem, hogy rendelkezz Facebook fiókkal, de nem feltétlen hátrány, ha korábban láttált már kezelőfelületet. Mi valószínűleg azt fogjuk javasolni, hogy nyiss egy üres Facebook fiókot, hogy ne zavarjanak a munkában a már meglévő esetleges rossz beállítások.

A workshop menetrendje

A workshop 9:00-tól 16:00-ig tart, ebédszünettel és két kávészünettel (egy délelőtt, egy délután). A parkolás fizetős, de a környéken több lehetőség is van rá, amiről a résztvevőket részletesebben is tájékoztatni fogjuk.

A workshop közvetlen hangvételű, lehet kérdezni bátran. Ne egy "előadásra" számíts, ez tényleg egy gyakorlatias, jó hangulatú workshop. :)

"Nagyon tetszett, hogy kis létszámú, közvetlen hangvételű, gyakorlatorientált képzés volt. Ádám mindenkivel egyenként is foglalkozott, személyre szabott tippeket, ötleteket kaptunk a vállalkozásunk népszerűsítésére."

Szommerné Boda Viktória, R&B Fashion Bt

A téma: Facebook fióképítő workshop
Dátum: 2017. január 26., csütörtök
Időtartam: 9.00-16.00 között, 1 ebéd- és 2 kávészünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 110., a Klikkmarketing oktatóterme
Ellátás: - 2 kávészünet az árban (kávé, tea, üdítők)
- az ebéd önköltséges (a közelben számos étterem van)
- jegyzetfüzetet, tollat biztosítunk
Ár: 29.900 Ft + ÁFA részvételi díj
A jelentkezőket még számos fontos részletről tájékoztatni fogjuk, amiről esetleg ezen az oldalon nem írtunk (pl. parkolás, pontos megközelítés, üdítők fajtája, stb.).
A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .