Időpont: 2018. április 12. csütörtök 09:00-16:00 (az online képzési csomag egy részét azonnal megkaphatod!)

Helyszín: Kinnarps irodaház Evy terem (1133 Budapest, Váci út 92.)

Miről lesz szó?

1 Elméleti bevezetés való életből vett példákon keresztül
Mivel mindenki megkapja előre a Facebook alapozó online tananyagot, ezért csak gyorsan átismételjük az abban tanult legfontosabb tudnivalókat.
2 Facebook fiókkal kapcsolatos beállítások tisztázása
Az online tananyagban szerepel a fiók megnyitásához szükséges minden lépés (videón), de azért itt tisztázunk minden lépést a biztonság kedvéért.
3 Célzási lehetőségek, személyre szabott beállítási segédlet
Hogyan célozhatod meg legjobban a célközönséged? Való életből vett példák és tippek.
4 A legfontosabb hirdetés formátumok és ezek beállítása
A Facebook felületein megjelenő hirdetési kampány megtervezése és elkészítése az alapoktól. Ez már egy igazi működő kampány lesz!
5 Márkaismertség kampány létrehozása a széles elérés érdekében
Új kampány létrehozása a vállalkozásod ismertebbé tétele céljából. Ez is működő kampány lesz!
6 Posztok hirdetése, nem csak a lájkolóknak
Hogyan tudod minél több követőhöz (vagy akár másokhoz) eljuttatni a Facebook oldaladra feltett posztokat?
7 Konverziók számának növelése erre célzott kampányokkal
Ami a legtöbbünket érdekli: a konverziók. Hozzunk létre olyan kampányt, amivel vevőket, feliratkozókat, ajánlatkérőket szerünk!
8 Konverziómérés és célközönségek beállítása
A Facebook marketing egy technikai sport is egyben. Átnézzük a legfontosabb beállításokat, amik ma már elengedhetetlenek a profi hirdetéshez.
9 Remarketing kampány létrehozása, stratégiai segédlettel
A remarketing segít abban, hogy a korábban megszerzett látogatókból minél több konverzió születhessen. Ilyen kampányt is csinálunk!
10 Facebook posztolási technikák és stratégiák
Milyen bejegyzés (poszt) típusok vannak, azokat miként érdemes létrehozni, melyik mire jó, és egyáltalán: miről írj a Facebook oldaladon?
11 Legfontosabb mutatók, az eredményesség méréséhez
Ha vannak már kampányaid, akkor fontos, hogy tudd majd értelmezni az eredményeket - ebben is segíteni fogunk neked!

Ki lesz az oktató?

Keszeg Ádám

A Klikkmarketing egyik legtapasztaltabb szakértője. 2013 óta foglalkozik napi szinten Facebook kampányok kezelésével, és már oktatja is a használatát. Minden kérdésre tudja a választ, és szívesen segít, ha nem boldogulsz.

Miért érdemes még eljönnöd?

ALAPOS ELŐKÉSZÍTÉS

A Facebook workshop egy komplett támogatási megoldás, nem egy képzés. Résztvevőként küldünk neked egy csomó anyagot, amik segítségével ki tudod hozni a maximumot a workshop napjából!

KÖZVETLEN SEGÍTSÉG

Ez nem egy előadás, ahol az oktató beszél, te pedig hallgatod, és vagy megérted vagy nem. Itt kézzel fogható eredményt fogsz elérni a nap végére, Ádám közvetlen segítségével.

100% ÉRTHETŐSÉG

Ádám workshopjaira mindig több olyan visszajelzés is jön, hogy "klassz, hogy mindent érteni lehetett - végre!". Ha jártál már más hasonló képzésen, akkor tudod, hogy gyakran probléma, hogy nehezen érthetően magyaráznak.

ÉLETSZERŰ PÉLDÁK

Ádám évek óta folyamatosan, napi szinten kezel Facebook kampányokat, ezért rengeteg valós és témához illő példát tud mondani. Ádám nem egy elméleti marketinges, hanem nap mint nap a gyakorlatban is megállja a helyét, és az oktatás terén is nagy a tapasztalata.

MEGFELELŐ SŰRŰSÉG

A tematikát úgy alakítottuk ki, hogy se túl gyors, se túl lassú ne legyen a nap. Másképp fogalmazva pont annyi eredményt szeretnénk elérni veled, amit éppen elégnek szoktak tartani a résztvevők.

Jelentkezem a workshopra!

"Pontosan azt kaptam, amit vártam! Érthető volt, bár nekem talán kicsit gyors, de ez a téma kimeríthetetlen. Olyan információk birtokában ülhettem neki másnap, amik könnyebbé tették a tanulási folyamatot."

Gubík Ladislav, B-effect s.r.o.

Kiknek érdemes eljönniük?

A Vállalkozóknak
Lehet, hogy magad szeretnéd kezelni a kampányaidat, vagy el akarod dönteni, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, netán azt derítenéd ki, hogy jelenleg hogyan áll a helyzet (pl. a mostani hirdetéskezelő kolléga vagy partner milyen munkát végez). Mindhárom esetben tetszeni fog a workshop!
B Marketinges döntéshozóknak
Ha a te feladatod, hogy eldöntsd, kell-e a cégnek hirdetnie a Facebookon, vagy neked kell ehhez partnert választanod, mindkét esetben segíteni fog a workshop a továbblépéshez! Szerintünk ma már egy döntéshozónak is képben kell lennie annyira, hogy tudja mi-merre-mennyi a Facebookon.
C Marketingeseknek
Ha téged bíztak meg azzal, hogy kezeld a céged hirdetéseit, vagy csak szeretnél ebben a témában is nagyobb rálátást, akkor máris jelentkezz a workshopra! Sokat fogsz tanulni, és utána jobban fogod látni, hogy merre érdemes továbblépned.

Mit érdemes még tudnod?

A Facebook workshop nem egy képzés, hanem egy komplex oktatási csomag. A "magja" persze egy jó hangulatú, kis létszámú (max 12 fős), egész napos "képzés", aminek az az egyértelmű célja, hogy végre saját kezűleg el tudd kezdeni használni a Facebook kampnyokat. De ez nem egy előadás, ahol az oktató beszél egész nap, te pedig figyelsz, és amit tudsz, azt megjegyzed. Ez inkább egy közös munka, ahol néhány oktatási elemmel fűszerezve, valójában egész nap a saját hirdetéseiden dolgozol az oktató közvetlen segítségével. A mindkét (normál és VIP) csomagban szereplő online tananyaggal előre felkészítheted magad a Facebook kampányok elméletéből, hogy az értékes együtt töltött napon ne magadtól is megtanulható dolgokkal menjen az idő, hanem érdemi munkát tudjunk végezni a te kampányaidon. Ha a VIP csomagot választod, akkor ráadásul a workshop nap után is lesz lehetőséged kérdezni és tanácsot kérni, ráadásul attól az oktatótól (Ádámtól), akivel a workshopon már élőben is megismerkedhettél. A Facebook workshop egy itthon egyedülálló Facebook oktatási megoldás, amit 8 év élő oktatási tapasztalata alapján alakítottunk ki.

Mennyibe kerül a Facebook workshop?

Mennyit érne meg neked, hogy végre el tudd kezdeni érdemben is használni a Facebook lehetőségeit? Mekkora növekedést jelentene a profitodban hosszabb távon, ha jobbá tudnád tenni a meglévő kampányaidat, vagy ha már kezdetekkor megfelelő módon nyúlnál a beállításokhoz, és megspórolhatnád a tanulópénzt?

Mindezek fényében, az átadott tudás minőségét, mennyiségét és érthetőségét, a helyszínt, az ellátás színvonalát és a megszerezhető tudással elérhető előnyöket tekintve a Facebook workshop már 59.900 Ft + ÁFÁ-s normál, illetve a 69.900 Ft + ÁFÁ-s VIP csomagja kitűnő befektetés a vállalkozásod jövőjébe.

Ha csak havi pár tízezer forintot költesz Facebookra, ez a befektetésed már akkor is megtérülhet akár 2-3 hónap alatt. Ha pedig 100 ezer Ft felett költesz havonta, akkor ez a komplex Facebook oktatás csak néhány heti, vagy talán néhány napi Facebook költésednek felel meg, a megszerzett tudás és tapasztalat viszont ennek a sok-sok-sokszorosát fogja visszahozni neked.

Jelentkezem a workshopra!

"Nagyon jó volt, hogy érthető instrukciókat és személyre szabott tippeket kaptunk. Ha valaki lemaradt azonnal kapott segítséget. Jó hangulatú, gyakorlatorientált és kötetlen workshop volt."

Hegyiné S. Nagy Tímea, Medport Kft.

Képzés: Facebook workshop egész napos, laptop erősen ajánlott, jegyzeteléshez minden szükséges "alkatrészt" adunk

Időpont: 2018. április 12. csütörtök 09:00-16:00, 2 kávészünettel és 1 ebédszünettel

Helyszín: a Klikkmarketing irodája workshop terem (1133 Budapest, Váci út 110.)Válaszd ki a hozzád passzoló workshop csomagunkat!

Normál VIP
Részvétel az egész napos workshopon

Egész napos részvétel (9:00-tól 16:00-ig, utána további kérdezési lehetőséggel), kávé, tea, víz, üdítő, pogácsa és sütemény ellátás a szünetekben, egyedül az ebéd önköltséges. Jegyzeteléshez minden eszközt, laptophoz áramot biztosítunk. Laptopot hozni kell!


59.000 Ft + ÁFA


59.000 Ft + ÁFA
Facebook online képzés

Ez egy 3 órányi videóval és egyéb tartalmi elemekkel megtűzdelt online oktatási tananyag, amihez a megrendelés érvényesítése után azonnal hozzáférést adunk neked, hogy a workshopra a lehető legfelkészültebben érkezzhess. Az anyagot a workshop után is eléred.


9.900 Ft + ÁFA


9.900 Ft + ÁFA
Oklevél, ami a részvételt igazolja

Tedd ki az irodádban, legyél rá büszke, netán mutasd meg a főnöködnek, hogy elvégezted ezt a képzést! Ez az oklevél bizonyítja, hogy te már jobb vagy Facebook marketingben, mint a többség.


1.000 Ft + ÁFA


1.000 Ft + ÁFA
30 perces utánkövető konzultáció

Ez az egyik legnagyobb ütőkártya a kezedben, amit a workshop után tudsz kijátszani. Ha folytatod majd a munkát a kampányaidon, akkor lesz jó pár kérdésed, dilemmád, amiket nem tudsz egyedül megfejteni. Ebben fog segíteni a 30 perces Skype konzultáció Ádámmal!


19.900 Ft + ÁFA
Marketing stratégiai szakkönyv

Megkapod Gál Kristóf legújabb könyvét, ami online marketing stratégiáról szól (címe: Látogatokból vevőt). Kristóf 2005 óta foglalkozik online marketinggel, 2009 óta tanítja is. Az olvasók 99%-a arról számol be, hogy hasznos és érthető a könyv.


3.800 Ft + ÁFA
értéke összesen:
69.900 Ft + ÁFA
értéke összesen:
93.600 Ft + ÁFA
Ára:
59.900 Ft + ÁFA

(megtakarítás: 10.000 Ft + ÁFA)
Ára:
69.900 Ft + ÁFA

(megtakarítás: 23.700 Ft + ÁFA)
Ezt választom! Ezt választom!

Gyakori kérdések

Mikor kapom meg a hozzáférést az online Facebook alapozó tananyaghoz?

A jelentkezés érvényesítése (kifizetése) után azonnal. Ha utalással fizetsz, akkor a pénz beérkezése után, legkésőbb a következő munkanapon. Azért adjuk oda ezt már előre, mert az alapozó tananyag végigcsinálása nagyon ajánlott előfeltétele a workshop részvételnek. Ez alapvetően a te érdeked. A tananyagot a workshop után is eléred, az "örökre" a tiéd lesz.

Mikor kerül sor a 30 perces utánkövető Skype konzultációra?

Alapvetően akkor, amikor csak akarod, de a workshop utáni 3 hónapon belül. Természetesen időpont egyeztetés szükséges hozzá, de mi nagyon rugalmasak tudunk lenni időpontok tekintetében. Ha szeretnéd, a 30 perces Skype konzultációt átkonvertálhatod egy 1 órás személyes konzultációra is. Ennek díjáról és feltételeiről érdeklődj kollégáinknál!

Kell laptopot vinnem?

Igen, feltétlenül. Igazából laptop nélkül is jöhetsz, de a workshopnak az a lényege, hogy konkrétan a saját kampányaidon tudsz dolgozni az oktató közvetlen segítségével. Mi sajnos nem tudunk laptopot biztosítani neked, de lehet már bérelni is laptopot (nem tőlünk), erről szívesen adunk információt, ha érdekel.

Milyen ellátás van a workshop napján?

Reggel, illetve a szünetekben kávéval, teával, üdítőkkel, vízzel, pogácsával és aprósüteménnyel készülünk. Jegyzeteléshez jegyzettömböt és tollat adunk. Egyedül az ebéd önköltséges. Ebédelni a workshopnak otthont adó irodaházban, vagy a környék számos éttermében tudsz.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Az irodaház közvetlen környezetében az utcán fizetős parkolási lehetőség van (265 Ft / óra, egész napra kb. 2000 Ft), illetve egy sarokra az irodaháztól van egy szabadtéri fizetős parkoló (150 Ft / óra, egész napra kb. 1200 Ft). Jelentkezőként ezeket az információkat elküldjük majd emailben is.

Jelentkezem a workshopra!

"Nagyon jó volt, hogy érthető instrukciókat és személyre szabott tippeket kaptunk. Ha valaki lemaradt azonnal kapott segítséget. Jó hangulatú, gyakorlatorientált és kötetlen workshop volt."

Hegyiné S. Nagy Tímea, Medport Kft.

Kik vagyunk? | Adatvédelmi irányelveink | Kapcsolatfelvétel