Az Online marketing alapozó MEGSZŰNT. Nézz körül helyette a többi képzésünk között Klikkmarketing képzések!

Mit kell tenned 2016-ban, hogy sikeres legyen a vállalkozásod online marketingje?

Ugye te nem a remény marketingre alapozod a vállalkozásod sikereit? Mi a remény marketing? Amikor tudod, hogy jó a termék vagy a szolgáltatás, amivel foglalkozol, tehát elég megmutatni azt az embereknek, akik örömmel fognak vásárolni. Emiatt úgy érzed, hogy mindössze az a probléma, hogy nem látják elegen a "cuccot", hiszen ha elegen látnák, akkor jobban menne a biznisz. Elkezdesz egyre több látogatót odavinni a honlapra, és reménykedsz benne, hogy tetszeni fog nekik, amit látnak. De ha itt vagy, és ezt most olvasod, akkor már tudod, hogy ez nem működik.

Ma már kevés az, ha jól hirdetsz a Google AdWordsben. Ma már nem elég, ha néha feldobsz egy posztot a Facebook oldaladra. Ma már nem sokat ér, ha van egy feliratkozás doboz a honlapodon. Ha ezeket ráadásul nem is csinálod egyáltalán, akkor esélyes sincs a sikerre, de ha csinálod is, akkor jó eséllyel nem hoznak eredményt.

Szükség van egy erős online stratégiára, ami megmutatja, hogy mit és miért kell csinálnod. Csak ezután nyer majd értelmet, hogy miért és hogyan kell hirdetned az AdWordsben. Csak ezután fogod látni, hogy miért van szükséged Facebook oldalra, és miért kell rajta posztolnod. Csak ezután fogsz azonnal szolgálatba állítani egy email marketing szoftvert, mert tudni fogod, hogy esélyed sincs egy jó email adatbázis nélkül.

Az Online Marketing Alapozó éppen azt a tudást és rálátást adja meg neked, ami ahhoz kell, hogy el tudj indulni jó irányba. Ne hagyd, hogy rábeszéljenek a nagy szakik arra, hogy ha elkezdesz AdWordsben hirdetni, vagy Facebookozni, vagy email marketingezni, vagy keresőoptimalizálni, vagy új honlapot csinálni, akkor minden megoldódik. Semmi nem fog megoldódni, ha nincs megfelelő stratégiád.

"Az első két téma: Remény vs stratégia és a Listaépítés Ez az amire szükségem volt, hogy megértsem miért fontos, hogyan kezdjek neki. Induló/Friss vállalkozás révén ezek voltak a leghassznosabbak, de nekem mind az 5 téma tetszett valamint a példák is hasznosak voltak."

Horváth Edina, a 2016. júliusi alapozóról

Mikor érdemes eljönnöd?

Ha olyan cégvezető vagy marketinges vagy, aki felismerte az online marketing jelentőségét, és jelentős sikereket szeretnél elérni ezen a területen. Jelenleg azonban nem rendelkezel elég ismerettel a témában, és esetleg már megégetted a kezed, pénzt "égettél" el sikertelenül. Az Online Marketing Alapozó ígérete az, hogy pontos képet kapsz arról, hogy milyen lehetőségeid vannak ma az online marketingben, amik egy hazai kis- vagy közepes vállalkozás számára reálisan el is érhetőek.

Hol lesz az alapozó?

A konkrét helyszín a Kinnarps bemutatóterem egyik profi rendezvényterme, a XIII. kerületben a Váci úton. Ez egy klassz, természetesen fénnyel is rendelkező terem jó megközelíthetőséggel.


Mikor lesz az online marketing alapozó?

Október 11-én, kedden 9:00-kor kezdődik, és 16:00-ig tart. Közben lesz egy 1 órás ebédszünet, és három 20 perces kávészünet. A kávét és az üdítőt mi biztosítjuk!


Mi a program?

A 6 órás program úgy lett felépítve, hogy a a rendelkezésre álló idő alatt a legtöbb olyan dolgot el tudjuk mondani, ami még befogadható, és fontos - ezt az alapozók közel 3 éves "múltjából" adódóan mára tökélyre fejlesztettük. :) Délelőtt és délután is tartunk egy szünetet, ekkor lehet az üdítőkből, a kávéból fogyasztani, és nyújtózni egyet. A délben tartott ebédszünetben a Kinnarps irodaház éttermében, vagy a közeli helyeken lehet ebédelni. (A kávészünetekről gondoskodunk, de az ebéd önköltséges.)

"Tetszett a szünetek rendszeressége és viszonylagosan nagy időtartama. Nagyon tömény volt az anyag, ehhez kellettek a pihenők, így is nagyon elfáradtam a végére. Továbbá elégedett voltam az előadó stílusával. Magyarul, közérthetően, egyenesen, jól magyarázott, ahol csak lehet, kerülte az idegen kifejezéseket. Ez üdítő, mert ez nem jellemző erre a világra!"

Tobak László, a 2016. júliusi alapozóról

Konkrétabban többek között az alábbi témákról lesz szó az Online marketing alapozón:

 • Felvázolok neked egy olyan marketing kocepciót, amit szinte másolni tudsz, és így sikkere leszel ítélve!
 • Mi az a marketing eszköz, amit ha nem használsz, szinte esélytelen vagy a komoly eredményre...
 • Mi az a stratégia, aminek a használatával lényegtelenné válik, hogy mennyibe kerül egy kattintás az AdWordsben?
 • Mi kell ahhoz, hogy pénzt termelj a Facebookon, és miket kell posztolni ahhoz, hogy értelme legyen fenntartani egy Facebook oldalt?
 • Mi az a csali, mi az a belépő termék, és mi az upsell - és miért olyan fontosak ezek?
 • Mik azok a tények, amiket szinte senkinek nem áll érdekében elmondani azok közül, akik marketinget tanítanak, marketing eszközöket fejlesztenek, és marketing kivitelezést vállalnak?

Mennyibe kerül?

Az Online Marketing Alapozó árát úgy lőttük be, hogy az mindenki által elérhető legyen, aki tényleg szeretné kihasználni az online marketingben rejlő lehetőségeket. Ha valaki nem engedheti meg magának a nettó 9.900 Ft-os árat, az nem fog tudni költeni az online kampányokra sem. Nem kell attól tartanod, hogy ez egy sales előadás lesz, ez egészen egyszerűen egy prémium színvonalú rendezvény, ami jelenleg tényleg kevesebb mint nettó 10 ezer forintba kerül.

Erre számíthatsz az Online Marketing Alapozón:

 • naprakész, első kézből érkező információk online marketing témában
 • közvetlen légkör, kérdezési lehetőséggel
 • jól megközelíthető, kellemes, természetes fényű helyszín
 • ellátás (kávé, üdítő)
 • jegyzeteléshez papír, toll

"Gál Kristóf szaktudása és előadói készsége, vérprofi volt! Aki az alapokkal nem volt rendben, vagy teljesen új volt neki a terület, elégedett távozhatott, hiszen mindenre kitért ami ma nélkülözhetetlen az online marketing területén! :) "

Mádi Sándor, a 2016. júliusi alapozóról

A rendezvény célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb hasznos és értékes információra tehess szert, amivel előre tudod lendíteni a céged az online marketing segítségével.

Jelentkezz most erre a hiánypótló Online Marketing Alapozóra!

A téma: Az online marketing működő megoldásait bemutató előadás
Dátum: 2016. október 11. (kedd)
Időtartam: 9-16 óra között, 2 kávé- és 1 ebédszünettel
Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 92., a Kinnarps ház egyik oktatóterme
Ár: 9.900 Ft + ÁFA (bruttó 12.573 Ft)


Az Online marketing alapozó MEGSZŰNT. Nézz körül helyette a többi képzésünk között Klikkmarketing képzések!
A Klikkmarketing Bt. fenntartja magának a jogot, hogy üzletpolitikai megfontolásokból (pl. érdekellentét, versenyhelyzet, stb.) ne fogadjon el minden jelentkezést automatikusan .