Keresőoptimalizálás

Növelje meg honlapja látogatottságát keresőkből érkező minőségi érdeklődőkkel! Jó, ha tudja, hogy a keresőoptimalizálás még az Adwordshöz is fontos.

A keresőkben való jó helyezés egyik feltétele a jól és céltudatosan optimalizált honlap. A honlap optimalizálás célja kettős: a fontos keresőknek (itthon ez főleg a Google) "szeretniük" kell a honlapot, ugyanakkor a honlapra érkező látogatóknak is jól kell érezniük magukat böngészés közben. Mindkét szempontnak egyszerre kell megfelelni, különben mit sem ér az egész.

ugrás az ajánlatkéréshez »

Gyakori hibák, amiket a keresőoptimalizálással foglalkozó "szakértők" gyakran elkövetnek:

  • Nem képesek üzleti vagy marketing "észjárással" gondolkozni, hanem száraz informatikai és statisztikai dolgokhoz ragaszkodnak. Például kizárólag a "hányadik helyen van egy kulcsszó" jellegű dolgokra gondolnak ahelyett, hogy a "hány új vevőt hoznak az új látogatók" kérdéskört boncolgatnák.
  • Nem az ügyfél valódi üzleti érdekeit tartják szem előtt, hanem azt, hogy számukra mik a legkönnyebben elérhető célok. Például könnyen mérhető, és könnyen elérhető célokat vállalnak, amik nem feltétlen esnek egybe az ügyfél tényleges céljaival.
  • Nem hangolják össze a keresőoptimalizálási stratégiát az ügyfél egyéb marketing tevékenységével, mint pl. az Adwords vagy Facebook hirdetésekkel. Ezzel az ügyfél eleshet olyan előnyöktől, amit az említett rendszerek összehangolása jelentene.
  • Nem értik meg, hogy a keresőoptimalizálás nem egy technológiai kérdés, hanem az ügyfél marketing és üzleti stratégiájához illesztendő tevékenység, aminek csak egy része az, ami valóban a technológiáról szól.

Ha a cégben nem áll rendelkezésre a szükséges szakértelem, tapasztalat, idő vagy erőforrás a keresőoptimalizálással kapcsolatos teendők kezelésére, akkor a keresőoptimalizálás házon belüli kezelése kockázatos stratégia, és nagy valószínűséggel nem túl jó befektetés.

A tapasztalataink alapján minden egyes profi szakértőkön megspórolt forint tízszeres veszteséget okoz a nem megfelelő stratégia miatt meg nem szerzett bevételek következtében.

Ha Ön is hasonló cipőben jár, akkor a Klikkmarketing nem csak a szakértelmet és tapasztalatot tudja biztosítani a cége számára, de olyan szerződési feltételeket és szolgáltatási színvonalat is, ami egyedülálló a hazai kisvállalkozások körében.

ugrás az ajánlatkéréshez »

Ügyfeleink az alábbi előnyöket élvezhetik:

  • Az egyik legjelentősebb és legfrissebb szakmai tudás és tapasztalat a hazai keresőoptimalizálással foglalkozó szakértő cégek között.
  • Rendszeres egyeztetés és konzultációs lehetőség a kijelölt felelőssel, és az egész csapattal.
  • Az a megnyugtató tudat, hogy a keresőoptimaliozálásban rejlő lehetőségek kihasználásra kerülnek, mert valódi szakértők dolgoznak az ügyön.

Az ügyfélszolgálati rendszerünk alapján a 2013. utolsó negyedévében leadott értékelések 89%-a kifejezetten pozitív volt, és mindössze 4% volt az inkább elégedetlen visszajelzések aránya.

Az ügyfélszolgálati rend-szerünk alapján a beér-kező e-mailek 62%-ára 6 órán belül reagálunk, és mindössze 16%-nyi levélre nem tudunk 24 órán belül válaszolni.

Ügyfeleink mondták rólunk (a csapatról vagy egy konkrét kollégáról):

"Úgy érzem, tényleg meg-próbál megtenni minden tőle telhetőt, hogy a lehető legjobbat hozza ki szá-momra a rendelkezésünkre álló szűkös lehetőségekből is. Ami még nagyon fontos, hogy rendszeresen kom-munikál - kérés nélkül is. Köszönöm!"

"Kedves, segítőkész, gyors válaszokat kaptam mindig a közös munka során. BIG LIKE! :-)"

"Nagyon gyorsan reagált a kérésemre és többször is rákérdezett arra, amit én elfelejtettem."

"Mindig mindenben nagyon segítőkészek voltatok, vagytok Mindannyian! :)"

"Minden jel arra mutat, hogy a honlapom népszerűsítése nagyon jó kezekben van!"

Ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül. Kérdezni is tud majd, és nem akarunk semmit Önre erőltetni! :)

1

Kapcsolattartási adatok

2

Számlázási adatok

3

Honlap adatai

4

Ajánlatkérés elküldése

Az ajánlatkérés elküldése után az alábbiak fognak történni:

  1. Visszaigazoló levelet küldünk az ajánlatkérés tényéről.
  2. Néhány órán belül telefonon is visszaigazoljuk az ajánlatkérést.
  3. 1 munkanapon belül elküldjük a testreszabott ajánlatunkat.