Konzultáció

Kérdeznél, de nincs kitől? Úgy érzed, hogy egy profi tippjei nagy lökést adnának a céged sikerességének?

Több mint 8 éve tartunk konzultációkat, elsősorban Google AdWords, Facebook, honlap felépítés, adatbázis építés és hasonló témákban, de akár egy komplex online marketing stratégia is terítékre kerülhet. Az éves szinten több mint 100 ilyen konzultáción a legkülönfélébb vállalkozások marketingeseivel, vezetőivel, tulajdonosaival is megtaláljuk a közös hangot, és érdemben tudunk nekik segíteni. Nézd meg, hogy mit kínálunk, és hogy mit mondanak azok, akik már jártak nálunk!

Sziasztok! A konzultációról röviden: 8 éve árulok a neten webshopon keresztül, jó eredményekkel. Nem idegen tőlem az Adwords, de ahogy én látom ez a 2 óra + 40 %-ot fog hozzá tenni fél éven belül! :)) Lényegretőrő, profi csapat. :)) És a kávé is jó volt!

Német Sándor
bolthely.hu/autoalkatreszek/

Mire jó egy ilyen konzultáció?


  • Ha készülsz valamire, akkor azt előre átbeszélheted velünk, így megúszhatod a vaskos tanulópénzt. Például hogyan vágj bele az AdWords hirdetésbe, a Facebook posztolásba, az új honlap elkészíttetésébe, egy új termék bevezetésébe, satöbbi.
  • Ha már csinálsz valamit, de nem igazán akar működni. Miért nem hoz elég rendelést az AdWords? Miért nem osztják meg a Facebook posztokat? Mit kellene átalakítani a honlapon, hogy többen kérjenek ajánlatot?
  • Ha az a gyanúd, hogy a partnereid nem dolgoznak megfelelően. Nem vagy biztos benne, hogy az AdWords szakértőd tényleg szakértő? Vagy elbizonytalanodtál a honlapkészítőd felkészültségében? Esetleg gyanús a Facebookra posztot készítő ismerődöd?
  • Ha csak meg akarsz nézni minket, hogy nem csak egy lufi az egész, amit csinálunk, és igazából mi is olyanok vagyunk, mint a többiek? Sok jelenlegi ügyfelünk először egy konzultációra jött el, hogy közelebből is szemügyre vegyen minket...

Kik tartják a konzultációkat?

A személyes konzultációkat a Klikkmarketing szakértői tartják, akik évek óta napi szinten több különböző ügyfél dolgait kezelik, és még számos ügyfél ügyeire van rálátásuk, a cégen belüli egyeztetések és oktatások alkalmával. Ezen kívül rendszeresen (heti többször) tartanak személyes konzultációt "külsősökkel", azaz olyanokkal, akik tanácsért fordulnak hozzánk.

Mindig azt a szakembert választjuk a konkrét konzultációkhoz, akihez a szóban forgó téma (tehát a konzultációt kérő cég tevékenységi köre) közelebb áll , és estleg már tapasztalata is van hasonló témában.

A konzultációra 100% elégedettségi garanciát vállalunk, tehát ha nem vagy elégedett, és ezt jelzed a konzultáció végéig, akkor kérdezés nélkül visszafizetjük a konzultáció árát.

Ha Gál Kristóffal, a Klikkmarketing alapítójával szeretnél konzultálni komplex marketing stratégia vagy akár általánosabb cégfejlesztés témában, akkor írj az ügyfélszolgálatunknak!

A konzultációval elégedett vagyok. Konkrét, hasznos javaslatokat kaptam, a konzultáció nem volt személytelen. Külön kiemelem, hogy bár másképp készültél, de amikor kiderült, hogy az egyez-tetésbe csúszott félreértés, azonnal felülírtad a saját tervedet az ügyfélnek nyújtott szolgáltatás maradéktalan teljesítése érdekében. S tetted ezt minden zökkenő nélkül. Ez ritka így, valódi elkötelezettséget tükröz, köszönet érte.

Haas György
www.setaljvelem.hu

Tapasztalataink alapján az alábbi témákban keresnek legtöbbször tanácsot a cégek vezetői és marketingesei, de ettől függetlenül bármilyen online marketing témában szívesen tartunk konzultációt:

Google Adwords

Szeretnél tanácsot kérni, hogy miként lehetne az eredményeken javítani, vagy szeretnél tájékozódni az Adwords által nyújtott potenciáls lehetőségekről?

Google Analytics

Többet szeretnél hasznosítani az Analytics által nyújtott értékes információkból, vagy be szeretnél állítani néhány olyan funkciót, amit eddig "önerőből" nem tudtál?

Honlap audit

Kíváncsi volnál arra, hogy milyen a honlapod állapota? Tudni akarod, hogy mennyit lehetne kihozni a jelenlegi vagy esetleg egy újonnan készített honlapból?

Keresőoptimalizálás

Megbizonyosodnál róla, hogy mennyire felel meg a honlapod a keresőoptimalizálási irányelveknek? Tanácsot kérnél, hogy milyen tartalmakra lenne még szükséged?

Facebook

Érdemes-e a cégednek Facebook oldalt csinálni, vagy mihez kellene kezdeni a jelenlegivel? Mit várhatsz, ha elkezdesz a Facebookon hirdetni, és hogyan lenne érdemes belevágni?

Egyéb

Új vállalkozást indítasz? Keresed a fejlesztési lehetőségeket? Akkor is konzultálhatunk, ha a konkrétabb témák nem fedik le az igényeidet! Keress minket bátran!

Nagyon elégedett vagyok, mert ritkaság, hogy valaki szakmailag
ennyire felkészült és ezt át is tudja adni, nem csak mellébeszél.

Varga Balázs (online marketing specialist)
balazs.varga@randstad.hu | www.randstad.hu

Az alábbiakra számíthatsz a konzultáción:


Személyes kapcsolat
Testreszabott tanácsok
Kollégák is jöhetnek
nettó 29.900 Ft / óra
tanácsadónkkal,

nettó 49.900 Ft / óra
szenior tanácsadónkkal

Mikor megbeszéltem a találkozót veletek, akkor azt gondoltam, úgyis pénzkidobás, de ha nem próbáljuk ki akkor esélyt se adunk a dolognak, így ha pénzkidobás akkor az... Nem halunk bele.

Mindezt a gondolatmenetet arra alapoztam, hogy több hasonló témájú tárgyaláson mentem már keresztül, más cégekkel, egyéni marketingesekkel, de sajnos célravezetőnek, igazán hasznosnak egyiket se találtam. Amikor hozzátok megérkeztem, történt valami ami már az első percben "más" volt.

Korábban érkeztem, mégis kedvesen és mosolyogva fogadtatok. Amíg Ádám bement pár anyagért, két vidám lány egyből csatlakozott hozzám, és közvetlenül úgy beszélgetésbe elegyedtünk, mintha régen oda járó ismerős lennék. Aztán jött Ádám. Én azt kértem legyen őszinte a honlapunkkal kapcsolatos vélemény nyilvánításról.

És Ő az volt. Először még picit fájt is... talán úgy egy másodpercig, aztán ezt gondoltam: igen. Ezt akartam hallani. Valahol én is ezeket éreztem, mégse tudtam megfogalmazni, és mégse láttam ilyen tisztán hogy merre kell tovább haladnom.

Úgy gondolom, hogy cégünk fennállása óta ez az egy óra többet adott, mind az össze eddigi marketingessel eltöltött összes idő, pedig már sok nagyon elismert és ezért nagyon drága céggel is volt már tárgyalásom. Ádám. Köszönöm. Foglak még zaklatni.

Bob Csilla
marketing@age-attraction.hu | www.www.age-attraction.hu