Ki az a Gál Kristóf és miért írt könyvet a Google AdWords hirdetésekről?

Kristóf 2006 óta foglalkozik AdWords hirdetésekkel. 2007-ben, az országban az elsők között szerezte meg a Google hivatalos AdWords szakértői minősítését. Elsőként készített magyar nyelvű online és offline tananyagot az AdWordsről, és cége, a 2005-ben alapított Klikkmarketing is az elsők között szerezte meg a hivatalos Google Partner státuszt.

Neve szinte egybeforrt itthon a Google AdWords rendszerrel. Kollégáival éves szinten több tucat tréninget, workshopot és konzultációt tartanak a témában, és közel 200 hazai cég AdWords kampányait kezelik napi szinten.

Kristóf már 2007-ben nyomtatott tananyagot készített az AdWords hirdetésekről, és 2013-ban adta ki az AdWordsről szóló könyvének első változatát. A jelenlegi verzió már a sokadik változat, amit több száz visszajelzés és hosszú évek tapasztalata alapján finomított a tökéletességig.

Ez a könyv (az előző verziókkal) immáron több ezer hazai vállalkozáshoz juttatta el a profi AdWords hirdetéshez szükséges tudást. A Klikkmarketing számára fontos, hogy minél többen értsék és használják itthon is az AdWords adta lehetőségeket.

Rendeld meg mindössze 3.990 Ft-ért >>

"Elégedett vagyok az egész könyv felépítésével, struktúrájával. Úgy érzem ebből az anyagból rengeteg tudás elsajátítható. Tetszik, hogy a könyv kitér a leggyakoribb hibákra és azok megoldási lehetőségeire. Kifejezetten méltányolom a közérthető nyelvezetet, ezáltal az egész tudásanyag könnyedén feldolgozható."

Bónyi Anna Noémi

Miről olvashatsz a könyvben?

Rendeld meg ingyenes szállítással >>

"Az tetszik igazán, hogy részleteiben megmagyaráz mindent, nincs, vagy elvétve van olyan részlet, ahol a szerző eleve feltételezi, hogy az olvasó 'ezt úgy is tudja'. Régen olvastam olyan, internethez kapcsolódó könyvet, amely ilyen mértékig érthető volt számomra."

Hirkó Csaba

Miért lehetsz biztos benne, hogy neked is tetszeni fog az AdWords könyvünk?

Rendeld meg 100%-os garanciával >>

"Nagyon alapos, részletes, érthető nyelven megírt. Eddig még nem hirdettem AdWordsben, csak terv volt, hogy megpróbáljam. Ennek ellenére pusztán a könyv elolvasásával több ismeretre tehettem szert, mint egy évek óta az AdWordsben hirdető ismerősöm."

Kiss Zsolt

Rendeld meg most azonnal a Google AdWords könyvünket!

Rendeld meg mindössze 3.990 Ft-ért >>

Kik vagyunk? | Adatvédelmi irányelveink | Kapcsolatfelvétel