Google AdWords hirdetések készítése és optimalizálása
Gál Kristóf

Google AdWords hirdetések készítése és optimalizálása

[NEM ELÉRHETŐ] Napokat spórolhatsz meg, mert nem kell kétes eredetű blogokon, fórumokon keresgélned a Google Ads kampányok működési elvét, felépítését. Ha érted, hogy mi hogyan működik, akkor képes lehetsz elkészíteni magadnak egyszerűbb hirdetéseket, vagy ha már hirdetsz, akkor a jobb stratégiának, beállításoknak köszönhetően faragni tudsz hirdetési költségeiden.

3.990 Ft990 Ft
 

Készletkisöprés – de miért?

Maradt készleten a könyvből, és nem akarjuk a készletet tovább raktározni, viszont már teljes áron sem akarjuk adni, hiszen nem a legfrissebb a tartalma. Lehetne még opció a kidobás, annál viszont sokkal többet ér a könyv még így is, hogy kidobjuk. Az elajándékozás jött még szóba, de annak sem látjuk értelmét, hogy valakik feltegyék a polcra és soha ne nyissák ki, tehát valami elköteleződést mindenképp szeretnénk, hogy legyen értelme a dolognak – ezért a jelképes ár.

Akkor jön az újabb verzió?

Nem, ebből a könyvünkből a következő időszakban (1-2 évben) biztosan nem lesz újabb kiadás. Digitális tananyagokat fogunk készíteni, de azok nem könyvek lesznek, és nem könyv áron. Ha szeretnél a – nyugodtan mondhatjuk, hogy legendás – Google AdWords könyvünkből egy utolsó példányt szerezni, akkor ez a tényleg soha vissza nem térő alkalom.

3000+ eladott példány
200+ oldalnyi tudás
13 év tapasztalata

Tartalomjegyzék

  • 01 Tesztelés

    Teszteld le útmutatónkkal, jelenleg milyen állapottban vannak landing oldalaid

  • 02 Bevezető

    Mik a landing oldalak, lead generálás és értékesítés a landing oldalon

  • 03 Hatékonyság

    Milyen elemekből áll egy jól teljesítő landing oldal, mire érdemes figyelned

  • 04 Optimalizálás

    Mit és miért érdemes tesztelned landing oldalaidon

  • 05 Hirdetések

    A kattintás alapú hirdetések és a landing oldalak közötti kapcsolat

  • 06 Tippek

    További tippek, érdekességek a landing oldalakkal kapcsolatban

  • 07 Hogyan tesztelj

    Ha már tudod, hogy mit tesztelj, akkor ideje a módszertant is elsajátítani

  • 08 Mérés

    Mit érdemes mérned a landing oldaladon,és milyen eszközzel


A szerzőről

Gál Kristóf 2006 óta foglalkozik Google Ads hirdetésekkel. 2007-ben, az országban az elsők között szerezte meg a Google hivatalos Ads szakértői minősítését. Elsőként készített magyar nyelvű online és offline tananyagot az Adsről.

Neve szinte egybeforrt itthon a Google Ads rendszerrel. Kollégáival éves szinten több tucat tréninget, workshopot és konzultációt tartanak a témában, és több mint 100 hazai kisvállalkozás Google Ads kampányait kezelik napi szinten.

Ismerd meg Kristófot közelebbről

Olvasói vélemények

  • Bónyi Anna Noémi

    Elégedett vagyok az egész könyv felépítésével, struktúrájával. Úgy érzem ebből az anyagból rengeteg tudás elsajátítható. Tetszik, hogy a könyv kitér a leggyakoribb hibákra és azok megoldási lehetőségeire. Kifejezetten méltányolom a közérthető nyelvezetet, ezáltal az egész tudásanyag könnyedén feldolgozható.

    Bónyi Anna Noémi
  • Neisser Dávid

    Nagyon érthetően magyarázza el a könyv a Google Ads-es alapokat, illetve rengeteg kis apró tippet és ötletet kaptam a könyvből, amit tudtam hasznosítani a hirdetések során. Ajánlom mindnekinek a könyvet, aki szeretne egy átfogó képet és egy erős alapot kapni a Google Ads-ről.

    Neisser Dávid

Szerezd meg az
utolsó példányok egyikét!

Ez a könyvünk jelenleg sajnos nem rendelhető. Egyelőre nem várható, hogy újra rendelhető lesz. Helyette ajánljuk figyelmedbe a Google Ads online tréningünket!

KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ

Ez a könyv 2016-os kiadású, tehát nem a legfrissebb. Csakhogy: a könyv eleve úgy lett megszerkesztve, hogy nem azokra a dolgokra fókuszál, amik túl gyorsan változnak. Hiába nem a legújabb kiadás, azért a könyvben írt stratégiák, koncepciók és felvetések legnagyobb része abszolút megállja ma is a helyét. Legfeljebb pár képernyőkép nem friss, és vannak olyan új funkciók, amik nincsenek benne a könyvben. Viszont határozottan állíthatjuk, hogy ha nem igazán vagy képben a Google Ads hirdetések terén, akkor a könyvből nagyon sokat tanulhatsz, és nem elpazarolt idő, amit az olvasásával töltenél.

Gyors és biztonságos szállítás

A könyvedet a lehető leghamarabb átadjuk a GLS futárnak, és a strapabíró, profi kartondoboznak köszönhetően biztosan nem fog megsérülni szállítás közben.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját és költségét.

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha bármilyen kérdésed van, amire nem kaptál itt választ, nyugodtan írj nekünk a hello@klikkmarketing.hu címre, vagy akár a kapcsolat oldalunkon is üzenhetsz, és örömmel segítünk neked.


Ezek is érdekelhetnek

Landing oldalak összeállítása

A könyv segítségével olyan landing oldalakat tudsz építeni, melyek magasabb konverziós arányhoz segítenek hozzá. Legyen szó értékesítésről, hírlevé...

3.990 Ft

Látogatókból vevőt (egyszerű online marketing stratégia)

Ma már igazán komoly eredményt nem tudsz elérni online stratégia nélkül. Van egy olyan marketing stratégiánk, ami neked is segíteni tud! A Klikkmar...

3.990 Ft

Vállalkozóból vállalkozás (hangoskönyvvel)

Ha te sem csak egy pénztermelési lehetőséget látsz a vállalkozásban, és nem is elégszel meg azzal, hogy a saját magad alkalmazottja legyél, akkor t...

4.990 Ft