Ki az a Gál Kristóf és miért írt könyvet a landing oldalakról?

Kristóf 2006 óta foglalkozik online hirdetésekkel. 2007-ben, az országban az elsők között szerezte meg a Google hivatalos AdWords szakértői minősítését. Elsőként készített magyar nyelvű online és offline tananyagot az AdWordsről, és cége, a 2005-ben alapított Klikkmarketing is az elsők között szerezte meg a hivatalos Google Partner státuszt.

Neve szinte egybeforrt itthon a Google AdWords rendszerrel. Kollégáival éves szinten több tucat tréninget, workshopot és konzultációt tartanak a témában, és közel 200 hazai cég hirdetési kampányait kezelik napi szinten.

Kristóf már 2007-ben nyomtatott tananyagot készített az AdWords hirdetésekről, és 2013-ban adta ki az AdWordsről szóló könyvének első változatát. Egy évre rá, a téma fontosságának megfelelően 2014-ben jelent meg a második könyve, a landing oldalakról. Ez azóta már több, átdolgozott és felújított kiadást ért meg.

Ez a könyv (az előző verziókkal) immáron több ezer hazai vállalkozáshoz juttatta el a profi landing oldalakról szóló tudást. A Klikkmarketing számára fontos, hogy minél többen ismerjék fel a landing oldalak jelentőségét.

Rendeld meg mindössze 3.990 Ft-ért >>

"Kiváló összefoglalás a landing oldalak természetéről. Tetszett, hogy felhívja a figyelmet a lényeges elemekre, esetleges hibákra. Nagyon jó technikai útmutató, az első valóban hatékony landing page elkészítését ennek a könyvnek köszönhetem."

Pipolyné Kolozsvári Andrea

Miről olvashatsz a könyvben?

Rendeld meg ingyenes szállítással >>

"Rövid, mégis minden benne van. A férjemnek elég kevés az ideje, és csak azt nézi meg tüzetesebben marketing szempontból, amit muszáj vagy én kérem. Kértem, hogy olvasson el 4 oldalt, ami fontos. Aztán azt vettem észre, hogy már végigolvasta és az egyik landing oldalunk előtt ülve jegyzetel... :)"

Gál Ildikó

Miért lehetsz biztos benne, hogy neked is tetszeni fog ez a könyvünk?

Rendeld meg 100%-os garanciával >>

"Tömör, célratörő, áttekinthető, jól strukturált, könnyedén lehet benne keresni válaszokat a felmerülő kérdésekre."

Erdei Gyöngyvér

Rendeld meg most azonnal a landing oldalról szóló könyvünket!

Rendeld meg mindössze 3.990 Ft-ért >>

Kik vagyunk? | Adatvédelmi irányelveink | Kapcsolatfelvétel