Mi a nyereséges Adwords hirdetések titka?

Amiről szinte senki sem beszél: mik az Adwords stratégiai alapjai? Mitől függ, hogy egyáltalán képes lehet-e a cége számottevő profitot termelni hirdetésekkel?

Bizonyára Ön is tudja, hogy egyes cégeknek annyira bejöttek az Adwords hirdetések, hogy egyre több pénzt pumpálnak a hirdetésekbe, hiszen nekik minden elköltött forint kamatostul térül meg.

Nagyon sok hirdető mégis azzal küszködik, hogy túl drágák a kattintások, és hogy úgy általában nem igazán éri meg hirdetni. Mások bele sem gondolnak abba, hogy mérni lehetne az eredményességet, és így nincsenek is tisztában a saját helyzetükkel. Végül vannak azok a szerencsések, akiknek már most profitot termel az Adwords, ők pedig azokat a módszereket keresik, amikkel még több vevőt tudnak elérni a hirdetésekkel.

Bármelyik csoportba is tartozik Ön, kritikus fontosságú, hogy tisztában legyen az Adwords alapvető stratégiai kérdéseivel, és azokkal a szempontokkal, amik az igazán sikeres és komoly profitot realizáló hirdetőket jellemzik.

Kedves Kristóf!

Nekem nagyon tetszett, adott gondolkodni valót. Összeszedett,
jó anyag, tényleg nagyon hasznosnak találom. Köszönöm.

Üdvözlettel,

Adamkó Ferenc
entak@entak.hu | www.entak.hu

Egy vadonatúj 16 oldalas tanulmányt szeretnék most a figyelmébe ajánlani, amit PDF formátumban igényelhet, ha már hirdető vagy csak most ismerkedik az Adwordszel. Az eddigi olvasók véleménye alapján ez az eddig magyarul megjelent legőszintébb anyag, ami alapvetően megváltoztatja a hirdetéseket komolyan vevő cégek hozzáállását.

Vigyázat, veszélyes anyag! A tanulmányt ténylegesen elolvasók (nem elég letölteni!) 85%-a arról számolt be, hogy alapvetően megváltozott a cég hozzáállása az Adwordshöz. A tanulmányban írtak megfontolása után a hirdetők 60%-a elkezdte növelni az Adwords költését, annyira sikeresnek bizonyult az új szemlélet alkalmazása.

Üdvözlettel és sok sikert kívánva,

Nézzen be a nyereséges Adwords hirdetések kulisszái mögé!

A letöltéssel hozzájárul ahhoz, hogy blog értesítőket és online marketinggel kapcsolatos hasznos információkat küldjünk. Ezt a lehetőséget később bármikor egy klikkel lemondhatja.