3 tévhit a videós hirdetésekről – Kezdj el forgatni még ma

Az általános vélekedéssel szemben a videók, videós hirdetések készítése nem csak a ‘nagyok’ kiváltsága. Nem igényel olyan nagy erőforrást, technikai hátteret, mint azt elsőre gondolnád. Tapasztalataink alapján már egy jó minőségű videót készítő mobiltelefonnal, 1-2 db led lámpa segítségével vásárlásokat generáló videós hirdetéseket lehet létrehozni.

Ebben a videóban Kristóf arról beszél, hogy a videós hirdetések elkészítése nem egy drága, macerás folyamat, továbbá a megfelelő beállításokkal, célzással egyáltalán nem zavaró a felhasználóknak. Erősödő trend a Google és a Facebook platformján a videós tartalmak előtérbe helyezése. Ne sokat gondolkodj azon, hogy ez neked való-e, inkább próbáld ki és teszteld. :)

A bejegyzés hanganyaga meghallgatható Soundcloud-on.

Amennyiben tetszett a bejegyzés vagy úgy gondolod, másoknak is hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” :)

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

15 hatékony tipp, hogy több konverziót szerezz

15 hatékony tipp, hogy több konverziót szerezz

Tegyük fel, hogy az érdeklődőidet a víz jelképezi, a csap pedig a PPC hirdetéseid. A fizetett hirdetéseid folyamatosan öntik az érdeklődőket a tölcséredbe, amiben vásárlókká alakítod őket. Mi törté...

Elolvasom
Lead gondozás – Adj annyi értéket, amennyit csak a sávszélesség elbír

Lead gondozás – Adj annyi értéket, amennyit csak a sávszélesség elbír

Ha már eljutottál odáig, hogy szükséges úgynevezett leadeket gyűjtened, akkor egy fontos lépést megtettél. Viszont abban az esetben, ha itt megállt a folyamatod, akkor semmivel sem vagy előrébb, mint a lead gyűjtés előtt. Leadnek nevezzük azokat a felhasználókat, akik elérhetőségükkel fizettek neked azért, hogy egy értékes, ingyenes tartalmadhoz (csalidhoz, lead...

Elolvasom
AdSense vagy Etarget hirdetés céges weblapon

AdSense vagy Etarget hirdetés céges weblapon

Van jónéhány olyan céges honlap, ahol Google AdSense vagy más, banneres vagy banner szerű hirdetéseket (pl. Etarget, CTnetwork) helyezett el a tulajdonos. Mai bejegyzésemben ennek a jelenségnek a – szerintem – negatív következményeit járom körbe. 3 alapvető motivációt sejtek egy ilyen döntés mögött: az elérhető/elért bevétel reménye, “jópofa” vagy éppen...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob