Aki tudja, csinálja?

Mindenki ismeri a mondást, hogy “aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja”! Nem filozofálgatni akarok, csak ide illőnek éreztem ezt, mert több leendő ügyfelünk csodálkozott már rá arra kapcsolatunk kezdetén, hogy “jééé, foglalkoznak Adwords hirdetések elkészítésével/kezelésével is, nem csak a tudáscsomagjuk van??”. Nos, igen.

Eljött az idő, hogy változtassunk a helyzeten, és mostantól a honlapon is komolyabb hangsúlyt helyezünk szolgáltatásaink népszerűsítésére.

Azt hiszem egyedülállónak számít itthon, hogy egy cég komoly és igényes önképző Adwords tudáscsomagokkal és professzionális Adwords szolgáltatásokkal egyszerre van jelen a piacon.

A házon belüli profi munkához nyújt elengedhetetlen segítséget a tudáscsomag és néhány egyéb megoldásunk, de a kiszervezésre is abszolút készen állunk, rengeteg tapasztalatunk van az eredményes együttműködések terén.

Hat régi-új szolgáltatással bővül az Adwords-Hirdetes.hu honlap kínálata, amiket hat héten keresztül egyesével fogok bemutatni, és ennek apropóján még egy nyereményjátékot is indítok!

Az elsőt holnap leplezem le, és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban azok vehetnek majd részt, akik az első 7 napban rendelik meg a szolgáltatást.

A nyereményjáték részleteiről, az első új szolgáltatásról és a nyereményről is holnap fogok beszélni/írni!

Figyelje postafiókját! :)

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

A promóciók pszichológiája

A promóciók pszichológiája

A vásárlók két ajánlat közül sokszor nem azt választják, amelyik számukra kedvezőbb lenne. Ennek pszichológiai okai vannak. Ha ismered ezeket az okokat, akkor olyan promóciókkal fogsz tudni előálln...

Elolvasom
Feltörték az e-mail fiókod? – Mutatjuk mi a teendő!

Feltörték az e-mail fiókod? – Mutatjuk mi a teendő!

Használsz online képszerkesztőt, be vagy regisztrálva mikroblogokra, online játékokba? Akkor ellenőrizd az e-mail címed minél hamarabb!

Elolvasom
Eddig lehet rosszul gondolkodtál a céges blogolásról!

Eddig lehet rosszul gondolkodtál a céges blogolásról!

Már szinte a csapból is az folyik, hogy kötelező egy vállalkozásnak céges blogot vezetnie. Nagyon sokan csak a keresőoptimalizálás miatt gondolják ezt fontosnak, pedig ez koránt sem igaz!

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob