Előjegyezhető a Sikeres Google Adwords Hirdetések Titkai 2.0!

Hamarosan rendelhető – és most már előjegyezhető – a Magyarországon és magyarul valaha megjelent Adwords tananyagok úttörőjének vadonatúj verziója! Az a rengeteg tapasztalat, amit a több száz vásárlói visszajelzésből szereztünk, felbecsülhetetlen értéket képvisel, így a 2.0-ás verzió a magyarul elérhető anyagok közül garantáltan a legszínvonalasabb lesz.

Előjegyzés itt: Google Adwords tananyagcsomag 2.0

Amint már többször elmondtam, a meglévő vásárlóinknak is érdemes lesz az új verzióra váltani, főleg, hogy nyakunkon az Adwords új kezelőfelületének végleges bevezetése. A tananyag előző verziójával rendelkezők egy nagyon kedvező ajánlat keretében válthatnak majd az újra – bővebb infót már e-mailben küldtünk erről!

A Sikeres Google Adwords Hirdetések Titkai 2.0, már előjegyezhető!

De mit fog tartalmazni a Sikeres Google Adwords Hirdetések Titkai 2.0, és miben lesz más, mint az előző?

Nézzük:

  • FRISSÍTVE! Kb 130 oldalas nyomtatott kézikönyv: még több infó, még több tipp, még több szakmai titok, mint korábban. A 130 oldalból nem vesz el 50-et a sok ábra, ez színtiszta tudás! Részletek később!
  • ÚJ! Komplett multimédiás oktatóanyag az Adwords kezelőfelületének használatáról. (A kézikönyv ábrái helyett többet mondanak majd a hangalámondással és egyéb módon támogatott interaktív bemutatók!) Részletek később!
  • ÚJ! Zárt VIP fórum csak a tananyag vásárlói számára, rendszeres szakértői jelenléttel. (A tananyaghoz 3 hónapos VIP fórum hozzáférés jár.) Részletek később!
  • ÚJ! Online segédeszközök a gyorsabb és hatékonyabb Adwords használathoz. Ezek az eszközök VIP részlegben lesznek elérhetőek korlátlan ideig. Részletek később!
  • ÚJ! A VIP fórum tagjainak (a tananyaghoz 3 hónap tagság jár) 2 havonta extra telefonos rendelkezésre állás a részemről. Részletek később!
  • ÚJ! A VIP fórum tagjainak (a tananyaghoz 3 hónap tagság jár) minden szolgáltatásunkra és rendezvényünkre vonatkozóan jelentős kedvezményt biztosítunk. Részletek később!

Az első értékesítési körben csak 50 példány megrendelését tesszük lehetővé, úgyhogy ha szeretne több bevételt és alacsonyabb hirdetési költségeket, akkor nincs mire várnia!

Előjegyzés itt: Google Adwords tananyagcsomag 2.0

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

Villám útmutató a közösségi médiához kisvállalkozásoknak

Villám útmutató a közösségi médiához kisvállalkozásoknak

Vállalkozóként ezerféle dologgal kell foglalkoznod. Szorítanak a határidők, változatos kihívások színesítik a napokat. A bokros teendők mellett könnyű félresöpörni a közösségi oldalak kezelését. Pe...

Elolvasom
Google Ads képzés – Hogy érdemes Ads témában tanulni?

Google Ads képzés – Hogy érdemes Ads témában tanulni?

Akár egy cég marketingese vagy (vagy az akarsz majd lenni), akár egy nagyobb cég marketing vezetője, akár egy cégvezető vállalkozó – egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél képben a ...

Elolvasom
Kommentek kezelése a közösségi médiában

Kommentek kezelése a közösségi médiában

Méltatlanul elhanyagolt téma az online marketingről szóló diskurzusban a kommentkezelés a közösségi médiában. Pedig óriási jelentősége van annak, hogyan kezeled céged social felületein a hozzászólá...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob