PPC menedzser munkatársakat keresünk, a juniortól a haladó szintig

Minden magyar kisvállalkozás számára érthetővé és elérhetővé tesszük a profi online marketinget. A küldetés nem kicsi, és ehhez kiemelkedő képességű és motivációjú munkatársakra van szükségünk.

Nekem is és a Klikkmarketingnek is küldetése, missziója van – nem csak az a célunk, hogy pénzt termeljünk, vagy hogy valamilyen félkamu szakmai díjat nyerjünk.

Hiszünk abban, hogy lehet etikusan, becsületesen és jó célokért vállalkozni, és ezen célokat szintén etikus és jó marketinggel “kell” népszerűvé tenni. Nem szeretjük a lehúzós, átverős, féligazságokkal operáló megoldásokat, nem szeretjük lehúzni az ügyfeleinket olyan dolgokkal, amiért fizetnek, de igazából nincs hasznukra, vagy nem jó a céljuk.

Ha nem csak egy munkahelyet keresel

Ha számodra fontos, hogy ne csak egy munkahelyed legyen, hanem valódi értéket állíts elő (ráadásul klassz csapatban, klassz környezetben, klassz hangulatban), arra igazán érdemes ügyfelek számára, akkor a Klikkmarketing tetszeni fog neked.

Tapasztaltabb és kezdő munkatársakra is szükségünk van. Tényleg. Mi nem várjuk el, hogy mindenképp pro legyél, szívesen foglalkozunk veled, szívesen megtanítunk mindenre, hogy aztán egy kiváló PPC szakember váljon belőled nálunk. (Mindenki volt kezdő, nem igaz?)

Jó légkör, klassz hangulat

Nekem nagyon fontos minden egyes munkatársam, nálunk mindenki nagyon alapos kiválasztás után került be a csapatba. A mai napig mindenkivel minimum 2-3 hetente személyesen is beszélgetek, ahol igyekszem fejleszteni, segíteni, támogatni az illetőt. Az egész légkör nagyon támogató nálunk, és abszolút pozitív, fejlődésre nyitott a gondolkodásunk.

Ha szeretsz panaszkodni, kifogásokat keresni, munkát kerülni, felelősséget hárítani, egész nap a sarokban begubózni, akkor nem fogunk tetszeni neked.

Home office és társai

A munkakörülmények elég jók, heti akár 2 nap home office lehetőség (nem kötelező, de mindenki szereti), rugalmas munkaidő (9-től délután 3-ig kötelező csak bent lenni), Macbook pro és iPhone.

Fejlődési lehetőség

Nagy terveink vannak a következő évekre, ezért elég komoly perspektíva van fejlődés és pozíció terén, de azért nem egy multi vagyunk, ahol 10 szintű a hierarchia. Ha vezérigazgató vagy csoportvezető-helyettes akarsz lenni, akkor nem biztos, hogy nálunk találod meg a számításaidat, viszont a jelenlegi 11 fős csapat átlagosan 2-3 éve nálunk van, de páran már 5-6 éve stabilan a csapat tagjai.

Azt gondolom, hogy szinte bármilyen mércével mérve egy klassz és kivételes munkahely a Klikkmarketing. Jelentkezz minél előbb, vagy oszd meg azokkal a lehetőséget, akiknek érdekes lehet!

Jelentkezz minél előbb – mi már várunk rád!

  • Junior szint: ha még kezdő vagy, nálunk tényleg kapsz lehetőséget.
    Junior PPC menedzser állás (infók és jelentkezési lehetőség)
  • Haladó / senior szint: ha már régebb óta PPC-s vagy, akkor ez tetszeni fog.
    Senior PPC menedzser állás (infók és jelentkezési lehetőség)

Ha nem neked szól ez a poszt, de érdemesnek találod arra, hogy máshoz is eljusson, akit talán érdekel az állás, akkor kérlek OSZD meg minél több helyen! Kösziiiii.

Ezeket olvastad már?

Hogyan értékesíthető egy bonyolultabb termék vagy szolgáltatás?

Hogyan értékesíthető egy bonyolultabb termék vagy szolgáltatás?

Múlt heti, lead generálásról szóló bemelegítő írásomban megkapargattam a bonyolultabb értékesítési folyamatok “marketingelésének” felszínét. Remélem sikerült rávilágítanom arra, hogy ezekben az esetekben nem érdemes erőltetni az azonnali eredményeket, tehát nem jó az, ha pl. egy Adwords kampány közvetlen célja egyből egy autó megrendelése. Ennél trükkösebb módszerekkel kell ilyen esetekben operálni....

Elolvasom
A legütősebb Instagram tipp, amit eddig hallottam

A legütősebb Instagram tipp, amit eddig hallottam

Pár napja hallgattam egy interjút, melyben Gary Vaynerchuk, a világ egyik legnépszerűbb üzletembere arról beszélt, milyen lehetőségei vannak egy étterem vezetőjének Instagramon, hogy új vendégeket toborozzon. Nem a fizetett hirdetésekről, legújabb célzási beállításokról beszélt, hanem egy pofonegyszerű folyamatról, mely ráadásul ingyenes. Az interjúban egy éttermet hozott fel példának, viszont egy...

Elolvasom
Egyensúly a keresőoptimalizálásban

Egyensúly a keresőoptimalizálásban

Az élet számos dolgában fontos, hogy megtaláljuk a helyes egyensúlyt. Ebből a szempontból a keresőoptimalizálás sem kivétel, még akkor sem, ha az "az élet dolgai" közé az átlagember nem sorolja oda...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob