Üdvözlet a vadonatúj AdWords blogon!

A lényeg: ezennel megnyitom Magyarország első kizárólag Google AdWords-zel foglalkozó blogját! Ha ismeri a KKV Online-marketing Blogot, akkor felmerülhet a kérdés, hogy – mivel ott is sokszor foglalkoztam AdWords-zel – miért nyitok egy új blogot?

A válasz az, hogy a téma megérdemel egy teljesen különálló hazai, magyar nyelvű “központot”, amit e honlap keretében fogok/fogunk kialakítani. De a blog az első lépés ezen az úton, amit számos további követ majd! Lesz például “a szakértő válaszol” rovat, és lesz néhány olyan online eszköz, ami azt hiszem nagy segítséget fog jelenteni a magyar AdWords használók számára.

Most is van már néhány olyan hazai blog, ami foglalkozik a témával, de miben fog különbözni ez a blog a többitől?

  • Kizárólag az AdWords-re fogunk fókuszálni.
  • Elsősorban (gyakorlatilag kizárólag) a “nagyközönség” számára is érdekes dolgokról, számukra is érthető stílusban fogok írni.
  • Nem fogom megunni/feladni néhány héten belül, mint (sajnos) a legtöbb induló blog.
  • Lesznek “saját gyártású” oktató videók is!

Már most szeretném a figyelmébe ajánlani az ingyenes értesítő lehetőségeket (e-mail és/vagy RSS formában), hogy ne maradjon le semmilyen fontos újdonságról. Az értesítőre az oldalsávban tud feliratkozni!

A blog segítségével (nem mellesleg) szeretnék az első és ezidáig egyetlen magyar nyelvű, a magyar “specialitásokat” is figyelembe vevő A Sikeres Google AdWords Hirdetések Titkai című kiadvány tulajdonosainak is folyamatos további segítséget adni. A blogon kívül tervbe van véve egy kifejezetten számukra elérhető (zárt) fórum, ahol ők egymással is tapasztalatot tudnak majd cserélni.

Remélem az Ön számára is hasznos lesz az új AdWords blog, és rendszeresen viszontláthatom a kommentelők között, ezzel is emelve a blog színvonalát!

FRISSÍTÉS: az Adwords blog közben beolvadt a Klikkmarketing.hu blogjába, így önállóan megszűnt létezni. Aki kizárólag Adwords témájú írásokat szeretne olvasni, az leszűrheti ezeket, ha a bejegyzés címe alatti “téma: Adwords” címkére kattint!

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

A robotika három törvénye

A robotika három törvénye

Múlt héten fejeztem be Isaac Asimov egyik korai művének, az Én, a robot című novelláskötetnek az olvasását. (Bár manapság többet hallani az ugyanilyen címen futó Will Smith főszereplésével játszódó filmről, maga a könyv 1950-ben íródott!) A robotika három törvénye Asimov kitalációja, ami a robotizált világ egyfajta új “robot-alkotmánya”, az összes...

Elolvasom
A 6 leggyakoribb oka a keresőkben való visszaesésnek

A 6 leggyakoribb oka a keresőkben való visszaesésnek

Néha előfordul, hogy egy honlap kissé (esetleg nagyon) visszaesik a keresőkben, s ilyenkor bizony nem ritka, hogy a tulajdonos kétségbeesik, és esetleg – már elnézést – hülyeségeket csinál, ami tovább rontja a helyzetet. Ha Ön is ilyen helyzetbe kerül, azt javaslom, hogy még mielőtt bármit is tenne, vizsgálja meg, hogy...

Elolvasom
Tarolj a Facebook slideshow hirdetésekkel

Tarolj a Facebook slideshow hirdetésekkel

Mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos videós tartalmakat készíteni, ennek ellenére még mindig kevesen élnek az általuk nyújtott előnyökkel. Miért van ez?

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob