Adwords Editor – a Google esettanulmánya

Többször írtam már az Adwords Editor (magyarul Adwords Szerkesztő) szoftverről, ami a Google Adwords használatát hivatott megkönnyíteni, meggyorsítani és plusz lehetőségekkel kiegészíteni.

Ezúton is szeretnék mindenkit biztatni, hogy próbálja ki ezt az ingyenes programot, biztosan nem fogja megbánni! (A linkelt bejegyzésben összefoglaltam a legfontosabb előnyeit, ezért most nem is írnék róla részletesebben.)

A mostani bejegyzés apropója, hogy a Google készített velünk egy ún. “Sikerörténet” kiadványt, amiben az általunk tapasztalt előnyök bemutatásával próbálják népszerűsíteni az Adwords Editort.

Nagy büszkeség ez számunkra, mert így mi lettünk az első magyar Adwords kampánykezeléssel foglalkozó cég, akik ebben a kiadványsorozatban helyet kaptak!

Az esettanulmány elolvasható itt, és le is tölthető 2 oldalas PDF dokumentum formájában: Adwords Editor esettanulmány Gál Kristóffal!

Az Adwords Editor aktuális legfrissebb verzióját innen töltheti le: Adwords Editor letöltése!

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

Mit értünk 2016-ban ”nem multis” online marketing alatt?

Mit értünk 2016-ban ”nem multis” online marketing alatt?

Az utóbbi időben egyértelműen látszik az, ahogyan megváltoznak a súlypontok az online marketingben. Már ami a kisebb, vagy inkább nem nagyon nagy vállalkozások számára elérhető és a sikert biztosító online marketinget illeti. Olyan régen vagyok már a szakmában, hogy szépen látom visszatekintve az egyes időszakokat. Amikor elkezdtem – 2004 környékén...

Elolvasom
A jó landing oldal olyan, mint a futóhomok

A jó landing oldal olyan, mint a futóhomok

A landing (érkező) oldalad minősége, felépítése jelentősen befolyásolja a megszerzett profitodat. Lehetnek jók a hirdetéseid, érkezhet sok látogató, de ha nem megfelelő a landing oldalad, akkor a konverziók elmaradnak és ezzel együtt a profitod is. Nagyon sok elemét változtathatod az érkező oldaladnak, tesztelheted a különféle elrendezést, dizájnt. Viszont egy valamit...

Elolvasom
Elrettentő Adwords esetek

Elrettentő Adwords esetek

Régóta akartam már írni erről, de múlt héten két olyan már-már megdöbbentő “élményem” is volt, ami segített világra hozni ezt az írást. :) A téma röviden az a jelenség, amikor egy hirdető olyan “szakértő” céggel kezelteti az Adwords fiókját, ahol egyértelműen híján vannak a valódi hozzáértésnek és a tapasztalatnak, netán...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob