Ha nehezen boldogul Adwords-ügyben: tanuljon élőben!

Tapasztalatom szerint rengeteg olyan kezdő hirdető vagy az Adwords iránt egyelőre csak érdeklődő ember van, akik a legjobban megírt blog bejegyzés, vagy a leggondosabban összeállított tananyag segítségével sem tudnak zöld ágra vergődni a rendszer működése kapcsán. Hogy miként lehetnek igazán hatékony, komoly bevételt termelő hirdetéseik, arról talán csak álmodni mernek…

Ez persze nem az ő hibájuk, mert az Adwords tényleg nem éppen egyszerű jószág, és ha nem sikerül az alap tudnivalók kapcsán “elkapni a fonalat”, akkor nagyon nehéz, vagy szinte lehetetlen egy valóban jól használható szintre eljutni a rendszer használatában. Egyszerűen vannak olyan típusú emberek, akik olvasás útján nehezen tanulnak, bezzeg a hallott/látott információkat pikk-pakk befogadják és megértik.

Az ilyen típusú embereknek – vagy azoknak, akiknek egyszerűen nincs elég idejük az önálló tanulásra – nyújtana pompás lehetőséget egy kezdőknek, vagy kezdő-haladóknak szóló, a teljes Adwords rendszer működését, és a benne rejlő optimalizálási lehetőségeket átfogó egész napos tréning.

Igen ám, de ilyen gyakorlatilag nincs ma Magyarországon, legfeljebb konferenciák egy-egy előadásaként lehet az Adwords-zel találkozni, és általában ezek is éppenhogy csak megkarcolják a téma tetejét, igazi komplex tudásra nem lehet általuk szert tenni.

Erre a tátongó űrre fogunk ezután megoldást nyújtani, egy rendszeresen megrendezett egész napos rendezvény-sorozattal, aminek első állomása szeptember elején kerül megrendezésre.

Ha úgy érzi, hogy éppen ez az, amire szüksége van, akkor álljon készen holnap 10 óra körül a jelentkezésre, mert első alkalommal meglehetősen korlátozott számú résztvevőnek adunk lehetőséget a részvételre, ráadásul bombajó áron!

Még valami: nem akartam előre elmondani, de nem bírom magamban tartani a dolgot: a tréninget a Google Magyarország is támogatja, és nem csak erkölcsileg! :) Aki még csak tervezi, hogy elkezdi használni a Google Adwords-zöt, annak ennél jobb lehetősége nem lesz az indulásra…

Frissítés: további infók

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

5 súlyos Google AdWords hiba, melyek pénzt vesznek ki a zsebedből 2018-ban

5 súlyos Google AdWords hiba, melyek pénzt vesznek ki a zsebedből 2018-ban

Az AdWordsben egy dolog igazán könnyű: elkölteni a pénzedet. Persze a világ egyik legjobb hirdetési rendszerével egy tonna pénzt is kereshetsz, ha jól használod. Ennek egyik feltétele, hogy ne köve...

Elolvasom
Ezt a 6 hibát ne kövesd el a céged blogjában

Ezt a 6 hibát ne kövesd el a céged blogjában

Ha komolyan veszed a céged online marketingjét, akkor egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy a cégednek ne legyen egy rendszeresen frissített blogja. Nem azt jelenti ez, hogy konkrétan neked ...

Elolvasom
Ünnepek és világnapok, amelyekről meg kell emlékezned a közösségi médiában

Ünnepek és világnapok, amelyekről meg kell emlékezned a közösségi médiában

Ha fel akarod venni a kesztyűt az organikus elérés csökkenésével szemben a közösségi médiában, akkor meg kell találnod azokat a témákat, amelyekre rá fognak harapni a felhasználók!

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob