Kattintgasd össze landing oldalad percek alatt

Hiába szerzed meg az érdeklődők figyelmét fizetett hirdetésekkel, és irányítod őket landing oldaladra, ahol az ajánlatod található, ha nem megfelelően felépített a landing oldalad. Így kidobod a pénzt az ablakon.

A napokban járt nálunk konzultáción egy bisztró vezetője, aki arról számolt be, hogy az általunk javasolt módszerekkel sikerült forgalmat terelnie oldalára, viszont ott szinte egyáltalán nem történt konverzió.

Ebben az esetben (ha a hirdetések relevánsak és jól célzottak) nagy valószínűséggel az oldallal van a probléma. Ebben a bejegyzésben 2 landing oldal készítő szoftvert mutatok be neked, mellyekkel te is össze tudod rakni oldalaid minden nehézség nélkül.

Mi az a landing oldal?

A landing oldal a weboldaladnak egy aloldala, ahová a felhasználókat irányítod a hirdetésedre történő kattintás után.

A témáról bővebben olvashatsz ezekben a bejegyzésekben:

#1 Leadpages

Mi ezt használjuk a legtöbbször. Közel 100 sablon közül lehet válogatni,
melyeket folyamatosan tesztelnek a konverziók tekintetében. A sablonok struktúrájához nem ajánlott hozzányúlni, átrendezni, mert épp az adott felépítése miatt konvertálnak jól.

Lehetőséged van teljesen nulláról felépíteni a landing oldalt drag&drop módszerrel. Tehát egyszerűen behúzod az elemeket az üres landing oldalra.

Ezzel a módszerrel kicsit tovább tart, mint a sablonok esetében, mikor csak a tartalmat cseréled ki a sajátodra, de így teljesen egyedi felépítése lehet a landingednek.

Leadpages

Instapage

Szintén pár perc alatt elkészítheted a landing oldalad az Instapage segítségével. Az árazást láthatod a képen, viszonylag olcsónak számít. Blogbejegyzések és elég komoly tudásanyagok támogatják a lelkes marketingesek, vállalkozók munkáját, amennyiben ezt a szoftvert választják.

Instapage

14 napos kipróbálási lehetőséget biztosít a cég azoknak, akiket nem győzött meg az ajánlat. Egyébként szinte az összes landing oldal készítő szoftver esetében biztosított az ingyenes próbaidőszak.

A szoftver segítségével lehetőség van kifejezetten applikációk, ebookok, webináriumok landing oldalának elkészítésére.

Instapage

Felsorolhattam volna további szoftvereket, melyek hasonló funkciókkal rendelkeznek, és valószínűleg ugyanilyen könnyen kezelhetőek. Viszont csak olyan megoldásokat szerettem volna ajánlani, melyeket mi is használunk rendszeresen.

A bejegyzésben bérelhető szoftvereket mutattam be. Természetesen vásárolhatsz is szoftvereket, de akár saját magad is készíthetsz landing oldalt, utóbbi szakértői tudást igényel.

Összefoglalás

Amennyiben csak a forgalomterelésre, érdeklődőszerzésre koncentrálsz,
akkor félmunkát végzel. Ugyanis a profitrealizálás a landing oldaladon fog megtörténni (az esetek többségében).

Tapasztalatunk alapján a vállalkozók, marketingesek hajlamosak úgy gondolni, hogy termékük, szolgáltatásuk kitűnő és eladja saját magát. Ebben az esetekben szoktak olyan landing oldalak születni, ahol még a CTA (call to action) gombok is hiányoznak.

Regisztrálj a fent említett két szoftver próbaverziójára, és nyomogasd őket 1-2 hétig ingyen. Látni fogod, milyen gyorsan lehet építkezni ezek segítségével.

Csatlakozz a 6000+ regisztrált olvasónkhoz!

Az ehhez hasonló új írásainkról, illetve más tartalmainkról küldünk értesítőket, és bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
* Kötelező mező

Ezeket olvastad már?

Emojik: Használd ki a hangulatjelek erejét!

Emojik: Használd ki a hangulatjelek erejét!

Az online kommunikáció gyakorlatilag elképzelhetetlen emojik nélkül. Úgyhogy ha még nem használsz hangulatjeleket az online marketingedben, akkor itt az ideje elkezdeni!

Elolvasom
Landing oldal megtekintés – Új Facebook mérőszám érkezik

Landing oldal megtekintés – Új Facebook mérőszám érkezik

Új Facebook mérőszám érkezik hamarosan, mely több szempontból is segíti majd a hirdetők munkáját. Megmutatja, hogy a kifelé irányuló (outbound) hivatkozásra kattintás után a látogatók milyen arányban érik el a landing oldalt. Amennyiben ez az arány alacsony, következtetni lehet bizonyos problémák meglétére, melyeket érdemes mielőbb orvosolni. Továbbá lehetőség nyílik landing...

Elolvasom
Az AdWords és a 404-es (hiba)oldalak

Az AdWords és a 404-es (hiba)oldalak

Új rovatot/kategóriát nyitok finomságok néven, ahol olyan érdekességekről fogok írni, amik még a gyakorlottab AdWords használók körében sem túlságosan ismertek. Talán azzal Ön is tisztában van, hogy mik azok a “404-es oldalak”. Ha mégsem: a 404 az interneten használatos HTTP szabvány egyik ún. válaszkódjára utal, amit akkor küld a webszerver a...

Elolvasom
ÜGYFELEINK N VÉLEMÉNYE

klikk me baby

  • Kállay Imre

    Egy külső szemlélő is rögtön felfedezi, jó helyre jött hozzátok. Örülök a találkozásnak és remélem, ez a találkozás egy közös együttműködés első lépcsőfoka volt.

    Kállay Imre, Kállay Autó (Ford Szaküzlet)
  • Oroszi Imre

    Örülök, hogy Danival dolgozhatok együtt. Felkészültségével és tapasztalatával segített elindítani, amiket hiányosságnak éreztem. Kellemes hangulatban, de célratörően teltek a mentorálások. Ajánlom a mentorálást azoknak, akik profi iránymutatás mellett szeretnék fiókjaikat kezelni. Nem véletlen, hogy folytatom a mentorálást hosszabb távon. :)

    Oroszi Imre, AgroOroszi
  • Csongrádi Eszter

    Tetszett a konzultáció! Sok újdonságról értesültünk, tanultunk. Ezekből párat már aznap meg is valósítottunk, ami nagyon szuper! Köszönöm még egyszer!

    Csongrádi Eszter, németADÓ
  • Lukács Beáta

    Nagyon örülök, hogy a Klikkmarketingre bíztam a hirdetési fiókjaink kezelését, nagyon elégedett vagyok velük. A kapcsolattartónk mindig elérhető, azonnal reagál a kéréseinkre. Sőt, proaktívan gyakran előttünk jár. Ráadásul a stratégiában is hasznos, építő tanácsokat ad, azokat közösen dolgozzuk ki.

    Lukács Beáta, SimpleJob